2777
2789
عنوان

خانمما من ی مشکلی دارم تو بارداری میلم جنسیم زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا خصوصا مردا طاقتشون کمترع من که زنم به زبون میارم

من خیییلی تو حاملگی اولم حالت تهوعای بدی داشتم بی نهایت حالم بد بود،خداییش شوهرمم ادم بی ملاحظه ای نبود ولی گاهی بهش فشار میمود و...در صورتی که بعدش من بالا میلوردم و کلی معذرت خواهی میکرد

عزیزم من هم طبق تحقیق هم نظر شخصی خودم اینو بهت میگم
اولا در مورد همسرت شما ماه اخر بارداریتی و اگه همسرت حتی نگرانی طبیعیش و ترسش رو بزاره کنار(که نمیتونه و دسته خودش نیس) بازم خودتو بزار جاش شکم شما اصولا الان باد کرده (که خیلیم گوگولیه🥺) ولی خب همسرتم به هرحال باید تحریک بشه که مجاب شه و اولا این ترس اصلا همچین اجازه ای نمیده و بعدم که شکم و شرایط شما
پس فعلا از فکر همسرتون بیاید بیرون چون تقریبا نشدنیه و من فک میکنم این اصرارای که میکنید و کردید فقط باعث میشه رابطتون سرد شه و ی وخ اصن بعده زایمانم دیگه نظرش برگرده راجبتون اینا دسته خوده ادم نیس واقعا اگه تو ذهنش این بیاد دیگه راه برگشتی نداره ها
اما چیزی که طبق تحقیق بهت میگم اینکه نگرانی خود ارضایی باعث اسیب به خودت یا بچت شه این اتفاق از نظر علمی یا هر نظر دیگه ای غیر ممکنه مگر اینکه زایمان زودرس داشته باشی
توضیح علمیشو میدم اصلا بهت وختی ارضا میشی غضلات واژن و رحمت منقبض میشن و این انقباض اگه زایمان زودرس یا پرخطر داشته باشی که گفتی نیس همیچین چیزی ممکنه باعث سقطت بشه

ولی در غیر اینصورت این انقباض انقدری نیس که به جنین برسه یا اگه از نظر اینکه بعد از به دنیا اومدنش مشکلی براش بوجود میاد یا هرچی نگرانی نباش عزیزم این ارضا شدن برای بدن و عضلات تو اتفاق میوفته و اگه زایمانت زودرس یا سابقه زایمان زودرس نداری هیچ مشکلی نداره برات که خود ارضایی کنی و از لحاظ علمی به ارامشه خودت و عملکرد گردش خون و قلبتم کمک میکنه

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)