2777
2789
عنوان

● بستگان پدری شما هم حقتون رو خوردن ●

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 38 پست
بله خدا رحمتشون کنه عزیزم ...شاید بخاطر مسئولیت و وظیفه ی عمویی و عمه ای که به گردن داشتن میخواستن ش ...

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

مادرم بعد از پدرم مجدد ازدواج کرد برای همین قطع ارتباط کردیم خداروشکر پدربزرگم عاقل بود قبل از فوتش اموالشو تقسیم کرد 

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

دوراز جون گلم حوصلم نمیگیره توضیح بدم طولانیه ، بله انقد پولدارن که خدا بگه و بس اما پدر من کارتن خو ...

ای داد بی داد بله گلم همه ما انسانیم ک جایزالخطاییم پدر شما هم اشتباه کردن سالها پیش شاید سادگی یا اعتماد اخه آدم به همخون ها و خواهر برادرش هم بخواد اطمینان نداشته باشه چی میشه هیچی هرج و مرج ارث و میراثی از اینایی که تو دادگستری زیاد می‌بینیم دعوا و درگیری سر پووول....

خدا بهتون صبوری بده گلم انشالله همیشه زنده و سلامت باشین ...یعنی پدرتون سر این جریانات معتااا**د مخدر شد عزیزم ؟؟

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزهمادرم بعد از پدرم مجدد ازدواج کرد برای همین قطع ارتباط کردیم ...

بزرگوارین شمااا..خدا به بازماندگانشون صبر بده ...خداروشکر مادرتون ازدواج کرد و اینکه بله پدربزرگ عاقلی بوده اون زمان به کسی اعتماد نمیکردن ایشون خدا رحمت کنه همه عزیزان رو ...

همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشین...

ای داد بی داد بله گلم همه ما انسانیم ک جایزالخطاییم پدر شما هم اشتباه کردن سالها پیش شاید سادگی یا ا ...

نه ۹۹درصد از بی عقلیش به این روز افتاد باعث مرگ مامانمم شد 😔 نه سر این جریانات اما در کل بله بازم از سادگیش و بی عقلیش معتاد‌ شد و الانم بی خانمانه ۲ ساله خبری ازش نداریم میگم شاید فوت شده دوسال کارتن خواب شده بود اخرین بار که دیدیمش خیلی بی جون بود حدس میزنیم .... 😔 داستان زندگیم خیلی مفصله 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

نه ۹۹درصد از بی عقلیش به این روز افتاد باعث مرگ مامانمم شد 😔 نه سر این جریانات اما در کل بله بازم ا ...

بله گلم ای واایی گلن هرجایی پدرتون هست بگردین دنبالش پیداش کنین افراد معتااا**د بی دفاع ترین ها هستن و ببینمشون کمپ ترک اعتیاد معتادان گمنام و گناه دارن ایشون ای خداا چقدر دلم سوخت آقایون مثل ما خانم ها نیستن دردو دل کنن بعضیاشون بخاطر دردها و مشکلات زندگیشون یا حتی اگر تو خانوادهدشون بوده معتاد مواا**د مخد**ر میشن گلم چون مثل خانم ها تحمل درددورنج رو ندارن الهی بتونین نشونی ازش پیدا کنین ایشون به حمایت شما احتیاج داره عزیزممم ...

الهی سلامت و زنده و خوشوقت باشین گلمم ...

بله عزیزم من از این بی جدانی و بی انصافی موجودات دوپایی به اسم همخون و انسان متعجب شدم و مات و مبهوت ...

مبدونم قربونت بشم آدم باور نمیشه این آدما شب چطوری سرشون رو میزارن رو بالش  حق الناس بالاترین گناهه  تازه خیلی هاشون مذهبی هم هستن ولی ما باید بسپریم خدا و کارما و چرخش روزگار که بهشون همون کاری که با بقیه کردن رو برگردونه 

بله گلم ای واایی گلن هرجایی پدرتون هست بگردین دنبالش پیداش کنین افراد معتااا**د بی دفاع ترین ها هستن ...

گلی پیداش کنیم بعدش چی؟ من خودم شوهرم میخواد طلاقم بده بخاطره گرونی میگه کم اوردم خودمم تحصیلات ندارم پشتوانه ندارم پول و پس انداز هیچی هیچی ندارم بیارمش کجا؟ از خدا میخوام خودم و بابام بمیریم والله

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

مبدونم قربونت بشم آدم باور نمیشه این آدما شب چطوری سرشون رو میزارن رو بالش حق الناس بالاترین گناهه ...

دورازجونت گلم بله دقیقا همینطوره دورت بگردم با اینهمه از دلگرمی گلم همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشی ...

بله عزیزم درسته اگر به حق باشه چه بهتر یعنی برای انتقااام؟ ؟

کل ارث بالا کشیدن 

یه زمین هست به نام پدرمه اما در واقع جر ارث بوده و تقسیم نشده 

اون تیکه رو میخوام به نام خودم بزنم ، پدرم میخواد تقسیم کنه حقی گردنش نباشه اما من نمیتونم قبول کنم