2777
2789
عنوان

پسرا دختر خوشگل پولدار دوست دارن یا تحصیل کرده‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تحصیلکرده لازمه کافی نیست 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ولی شوهر من جایگاه اجتماعی براش خیلی مهمه همش دوس داره من ادامه تحصیل بدم میگه هر رشته ای دوس داری من پولشو میدم برو ازاد بخون ولی من دوس ندارم کار کنم چون خسته میشم همینجوریشم تو خونه حالا بخوام شاغلم بشم که بدترمیشم

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

زیبایی و پول و جایگاه اجتماعی جلب کننده و فاکتور اولیه هست  ولی ادامه دهنده رابطه و فاکتور اصلی تفاهم اخلاقی و فرهنگی هست . در کلیت ب دل نشستن مهم تر از فاکتور های اولیه هست 

In God we trust  , Tabriz