2777
2789
عنوان

داستان اشنایی من با پسر پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 32 پست

همون روزای اول رفتم دو دست لباس خریدم 

ولی بازم میدونید تکراری میشد

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون روزای اول اختلافامون شروع شد 

مثلا غذا درست میکرد عکس میفرستاد من حتی نمیدونستم چیه 

به جای اینکه خودم بزنم به اون راه منم ساده بودم میپرسیدم این چیه

میگفت این مگه تو فروشگاه دم خونه شما نیس

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

کلا منو مقایسه میکرد هر چی میدویدم نمیرسیدم 

یبار موهام کراتین میکردم یبار ناخن میکشاتم ولی مگه چقد پول داشتم

یعنی ازشون شوهر درمیاد؟🤣

بعید می‌دونم حقیقتا😂 رفیق بودن ولی در حد زن و شوهر باهم راحت بودن رابطه‌شون اعمال میشد ولی اعلام نمیشد،بیشتر اوقات هم باهم بحث داشت سر اینکه این دختره رو چرا فالو کردی با اون پسره چرا رفتی بیرون چرا پشت سر من این حرفو زدی

لایک نکن،ریپلای نکن

بعدشم کات کردیم و از ایران رفت

و ضربه رو من خوردم 

میخواستم بگم خوب نیست اختلاف طبقاتی 

اولش عاشق میشه طرف ولی بعد دلش میزنه

آخرشو بگو برم ب کارام برسم ک دیرم شده😂😂😂

گفتم اخرش ولم کرد رفت از ایران

خوب دوستت نداشت مگه؟تو چی

چرا بابا میگفت ازدواج میکنیم اینا

ولی خیلی فرق داشتیم و حس میکنم از چشش افتادم

چند وقت با هم بودید وای چه رابطه پر استرسی همیشه باید خودتو ثابت میکردی و صدتو می‌ذاشتی بهتر که رفت

سه ماه تو کلاس و سه ماه یه رابطه داغون بعدش که همش تو دعوا و قهر گذشت

چند وقت با هم بودید وای چه رابطه پر استرسی همیشه باید خودتو ثابت میکردی و صدتو می‌ذاشتی بهتر که رفت

اره خیلی بد بود حتی موهام سفید شد

باور میکنی هر حرفی میخواستم بزنم صدبار فکر میکردم چی بگم 

سه ماه تو کلاس و سه ماه یه رابطه داغون بعدش که همش تو دعوا و قهر گذشت

بهتر راحت شدی الان میتونی با موی ژولیده و کلی تیشرت و شلوارک گل گلی تو خونه بگردی 

هر موقع دوست داشتی بخوابی و بیدار بشی 

و...

اره خیلی بد بود حتی موهام سفید شدباور میکنی هر حرفی میخواستم بزنم صدبار فکر میکردم چی بگم

میفهمم قشنگ عذاب روحی بوده 

بعضی رابطه ها می‌دونی اشتباه هست ولی توش تا خرخره گیر می‌کنی انگار اسلحه تو سرته