2777
2789
عنوان

کاش توی ایران به دنیا نیومده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 90 پست
گفتی برق.درکشور اروپایی شبا که میشه خاهرم میگه باورکن فکرمیکنی همه خاب هستن ولی اصلا برق روشن نمیکنن ...

هعیییی برلین با ایران =

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ایشون ایران رو دوست نداره خب برای همینم میتونه مهاجرت کنه

ما ایرانمونو دوست داریم مگه میشه آدمی ریشه‌ش رو دوست نداشته باشه

فقط از اینکه تو موقعیتی متولد شدیم که صفر بودیم، و حالا با شرایط افتضاح مملکت فقط باید سگ دو بزنیم ب زیر صفر نریم خسته شدیم.  یگه بار روانیش ب کنار

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من م چند روزه حال ادامه دادن ندارم اصلا انگیزه ندارم خسته ی حسته م با اینکه خدا رو شکر خونه دارم مست ...

میفهمم....

چکار میشه کرد

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
بلهمنطقیه درصورت مصرف بالا قطع باشهولی وسط تابستون گرما با نوزاد داخل خونه و عرقسوزی بی برق نیستنارو ...

تازه اروپا یک طرف ، آلمان یک طرف!!!

ایشون باز آلمان رو هم مثال میزنه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

گفتی برق.درکشور اروپایی شبا که میشه خاهرم میگه باورکن فکرمیکنی همه خاب هستن ولی اصلا برق روشن نمیکنن ...

یه تلاش خاصی دارین بگین همه دنیا مث ما بدبختن😂😉

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
تازه اروپا یک طرف ، آلمان یک طرف!!!ایشون باز آلمان رو هم مثال میزنه

تعطیلن بابا

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
ما ایرانمونو دوست داریم مگه میشه آدمی ریشه‌ش رو دوست نداشته باشهفقط از اینکه تو موقعیتی متولد شدیم ک ...

👌 ممنون که متوجه شدی

ما ایرانمونو دوست داریم مگه میشه آدمی ریشه‌ش رو دوست نداشته باشهفقط از اینکه تو موقعیتی متولد شدیم ک ...

من خودمم غیر ایرانی که نیستم

ولی کلا آدم یا باید توی کشور خودش تلاش کنه 

یا اگر ببینه نمیتونه تلاش کنه برای مهاجرت 

از نق زدن و غصه خوردن که چیزی حل نمیشه 

توی دین هم داریم که آقا دیدی جایی باب میلت نیست هجرت کن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یه تلاش خاصی دارین بگین همه دنیا مث ما بدبختن😂😉

نمی دونم خواهر شاکیش چرا نمیاد تو گلستون خودمون نسلشو ادامه بده

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
چشممو بستم دیگهیه وقتایی خیلی دلم میگیرهمثل امروز

عزیزم ناراحتی طبیعیه در همه ما نهادینه شده 

ولی باید دنبال نجات باشی 

یک کارآفرینی شروع کن یا نمی‌دونم کارت رو عوض کن

اگر قصد موندن داری باید شرایط شخصی خودت رو حداقل تغییر بدی 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

من خودمم غیر ایرانی که نیستمولی کلا آدم یا باید توی کشور خودش تلاش کنه یا اگر ببینه نمیتونه تلاش کنه ...

راه هجرتو بستن خواهرم

اتفاقا میگن از این خبرا نیست.میگن سبک وسنگین که بکنی مثه همون ایران درمیا

حداقل دنبال چراغ نفتی نمی گرددن  

برق واب وگاز دارن 

من امسال به خانواده ام گفتم ،امسال کسایی که پکیج دارن ازسرمایخ میزنن ،سال دیگه گازهم قطع میشه ،ماشاالله هرسال بهترازسال دیگه 

چراغ نفتی وبساط نفت خریدن شروع میشه مثل سی چهل سال قبل 

بچه کوچیک دوساعت برق نیست توزمستون ،وخونه های که پکیج وبرق نباشه ،یخ میزنی

بیشتر مشکلاتی که داریم تقصیر خودمون و اجدادمونه ، میتونیم با کارهایی که میکنیم به حل این مشکل ها کمک ...

مثلا چکار کنم

من خیلی کار کردم و درس خوندم

شاید از همه ی حاضرین توی تاپیک بیشتر....

ولی خب، واسه زندگی خودم بوده. سر کی منت بذارم؟!

من تلاش خودمو کردم. از همه بیشتر

اما دیگه خستم

کاش یکی پیدا میشد یه هفته به جای من فکر میکرد. از فکر کردن و دو دو تا چهار تا کردن خستم

راه هجرتو بستن خواهرم

نه باور کن کسی که قصد رفتن داشته باشه می‌تونه بره 

سخته 

ولی همون واسش انگیزه تلاش بیشتر میشه 

اگر واقعا قصد سفر داری با این فکر ها خودتو افسرده نکن❤️