2777
2789
عنوان

دکلره کردم‌ گند زدم کمک عکس 😪😪😪

221 بازدید | 11 پست

سلام. بچه ها زیر موهامو دکلره کردم.

تقریبا قهوه ایه روشن شده. به زردی و نارنجیم میزنه یکم. 

البته دوبار به مدت یه ربع گذاشتم و سریع شستمش. 

اگر بخوام روی این رنگ بذارم، چه رنگیش کنم تیره شه؟ (یه جورایی بلوند مات مثلا 😂)

عکسو ببینید مشابه این شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکلره باید چهل دقیقه بمونه و از دکلره مارک خوب استفاده کنید که مو نسوزه 

این مو رو رنگ نکنید اگه میخواید یه رنگ شیک رو دکلره در بیاد یه روز زمان بدید دوباره فردا خوهاتون رو یک پایه دکلره کنید تا به پایه اصلی برسه 

نزاشتی دکلره کامل باز کنه رنگ موهاتو هر رنگی بزاری تیره میشه مال مادر شوهرمم همین شده بود و جالبه هم ...

میترسیدم‌ بسوزه

امروز یکی دوبار دیگه میذارم یکم‌ روشن تر شه.

ولی خب چه رنگی بذارم روش که یکم از رنگ موهای اصلیم‌ روشن تر شه؟

دکلره باید چهل دقیقه بمونه و از دکلره مارک خوب استفاده کنید که مو نسوزه این مو رو رنگ نکنید اگه میخو ...

با این پایه هیچ رنگی در نمیاد روش؟

مثلا یکم از موهای طبیعی روشنتر شه. در این میخوام. 

و اینکه حجم اکسیدانم نسبتا به پودر دکلرم باید بیشتر باشه؟ یعنی موادم رقیق تر باشه غلیظ تر تا زودتر موهام خودشو باز کنه؟ 

میترسیدم‌ بسوزهامروز یکی دوبار دیگه میذارم یکم‌ روشن تر شه.ولی خب چه رنگی بذارم روش که یکم از رنگ مو ...

منم موهام رو دکلره کردم اونم فقط پشتش رو 

موهام سوخت  یعنی اینقدر ریزش شدید گرفت 

الان فقط دوتار مونده کچل شدم رفت🤕

معجزه شکر گزاری

ی ربع خیلی کمه 

من زیاد سر در نمیارم ولی ی بار موهامو لایت کردم موهام ب پایه نمی‌رسید آرایشگره پنج شیش ساعت موهامو تو دکلره گذاشت بمونه 

خداروشکر مقاومت موهام خوب بود هیچی نشد 

میتونی بری آرایشگاه موهاتو به پایه برسونه رنگشو خودت بذاری