2777
2789
عنوان

بابام تو عمرش روز زن رو به هیچکی تبریک نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 30 پست

پدر من هیچ مناسبتی تبریک نمیگه خیلی خجالتیه...

ولی خدایی رفیق روزهای سختمونه...

دیروز خونه خواهرم جشن گرفتیم ...فقط با صدای ضعیف گفت مبارکه

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم امسال تولدم رو بهم تبریک نگفتدر حالی که به برادر خواهرم میگهولی هدیه گرفت

آدم باید محبت ببینه تا بتونه محبت کنه خانواده خوبی داشت بابات؟

کادو گرفته خوبه دیگه

برای من همه فصل ها یه رنگی یه ، پاییز 🍁🍂🍂🍃❄️

فکر کنم از نظر پدرتون فراهم کردن امکانات و راحتی خانواده ش، نشون دهنده محبتش به خانواده ش باشه.

ولی خب از نظر شما باید بیان بشه و به زبانش بیاره

اینجاست که باید گفت زبان ابراز محبت افراد با هم متفاوته. 

شاید عادت نداره ب ابراز محبت کلامی، خجالت می کشه اما تو عمل عشقشو ثابت می کنه همین مهمهاگه هزارتا ح ...

قبول دارم

ولی مامانم بقیه کاراشو نمی بینه 

همیشه میگه بابات یکبار هم بهم تبریک نگفت

وطن ای هستی من..

پدرتون شاید تبریک نگه یا کار های این مدلی انجام نده ولی قطعا علاقه و محبتش رو جور دیگه ای نشون داده که شما متوجه علاقش به مادرتون شدید و نه عجیبه نه بد چون یه سری چیزا مربوط به محیط و خانواده و ویژگی اخلاقیه … و دست خود ادم نیست.   

آدم باید محبت ببینه تا بتونه محبت کنه خانواده خوبی داشت بابات؟کادو گرفته خوبه دیگه

پدرم برای خانواده‌ش خیلی زحمت کشید

وقتی باباش ترکشون کرد با اینکه پسر بزرگتر نبود کل بار خانواده رو به دوش کشید ، همیشه مرد سختی ها بوده و هست

ولی این اواخر میونش با مامان بزرگم شکرآب بود

وطن ای هستی من..
قبول دارمولی مامانم بقیه کاراشو نمی بینه همیشه میگه بابات یکبار هم بهم تبریک نگفت

تو خوبی های باباتو با زبون خوش جوری ک یعنی بابام خیلی دوستت داره بهش بگو

از طرفی وقتی بابات تنهاست بگو مامانم خیلی دوستت داره همیشه تعریفتو می ده ولی دوست داره ی بار هم زبونی بهش تبریک بگی،  بابات تو جمع هم روش نشه حداقل تو خلوت ب مامانت می گه اگه بدونه چقدر براش مهمه این حرف

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
پدرتون شاید تبریک نگه یا کار های این مدلی انجام نده ولی قطعا علاقه و محبتش رو جور دیگه ای نشون داده ...

یه ماهی چجوری سلیطه میشه 🤣🤣

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
قبول دارمولی مامانم بقیه کاراشو نمی بینه همیشه میگه بابات یکبار هم بهم تبریک نگفت

یک کتابی هست به اسم ۵ زبان عشق. میگه همونطور که ما زبان چینی ها رو نمی فهمیم، به همین صورت اگه به زبان عشق بقیه صحبت نکنیم، اونها متوجه محبت ما نمی شن. هر فردی یک زبان عشقی داره. بعضی ها با هدیه دادن، بعضی ها با محبت کلامی، بعضی ها با اختصاص وقت مفید و ..... . 

خلاصه به نظر میاد زبان محبت مادرتون کلامی باشه و پدرتون با یک زبان دیگه محبتش رو نشون میده.

ممنون از شما 😅♥️

ملت فقط جمله قضاوت نکن رو‌ یاد گرفتن 🤣

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.