2777
2789
عنوان

اگر کدبانویی و کیک پزیت تکه بیا

89 بازدید | 12 پست

مجبور شدم توی عنوان تحریکتون کنم 🤣

کیک هویج گردو چطوره پختش؟ لطفا اگر خوووووب بلدید بپزید و خوشمزه درست میکنید دستور پختشو قشنگو دقیق بهم بگید،( من خعیلی خنگم قشنگ توضیح بدید لطفا مو به مو) دستور هرکدوم بهتر بود و قشنگ تر توضیح داده بود یه ماچ بهش جایزه میدم 💕

کیک هویج و گردو

انگلیسی:

🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕

مواد لازم:

آرد 2 پیمانه

روغن مایع 3 چهارم پیمانه

هویج رنده ریز 2 پیمانه پر

تخم مرغ 4 عدد

شکر 1 پیمانه

هل نصف ق چ دلخواه

دارچین 1 ق چ

وانیل نوک قاشق چ

نمک نوک قاشق چ

پکینگ پودر 2 ق چ

گردو ریز شده نصف پیمانه

🥕🥕🥕🥕🥕

طرز تهیه؛

آرد،پکینگ پودر،دارچین،نمک،هل رو 3 بار الک کنین و بزارین کنار

تخم مرغ و وانیل رو 1 دقیقه بزنین بعد شکر رو ریخته به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنین تا حجیم بشه

روغن مایع و هویج رو اضافه کرده مخلوط میکنیم،هم زن رو میزاریم کنار،کم کم از مواد آردی و گردو میریزیم و با لیسک مخلوط میکنیم

من تو قالب مستطیل،کاغذ روغنی انداختم روش و 1سانت از دیواره هم چرب کردم مواد رو ریختم

درجه 180،حدود 40 دقیقه،ولی درجه فرها متفاوته،سر بزنید!

🥕🥕🥕🥕🥕🥕

نکته:

1،من شیرینیه ملایم کیک رو میپسندم،در صورت تمایل 1 و نیم پیمانه شکر بریزید

2،اگه جوز هندی در دسترس داشتین حتمابریزین، من داشتم ریختم عاالی شد تنکس گاد

3،حتما زمان همزدنه تخم مرغ و شکر رو رعایت کنین تا نتیجه مطلوب رو بگیرین

4،این کیک بافت فوق العاده پوک و عالی داره

🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕

من همیشه با این دستور میپزم

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوووووندستورش؟

طبق این دستور درست کن یه ذره موادش رو کم یا زیاد نکن عالی میشه

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

اومدم کد بانو ها رو ببینم و برم

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

هویج رنده شده رو بریز تو تابه ۴ دقیقه تفت بده تا اب اضافیش خارج بشه این کار رو باشعله ملایم وباحوصله انجام بده نزار بسوزه اگه شعله زیاد باشه کیکت ماندگاریش کم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هویج رنده شده رو بریز تو تابه ۴ دقیقه تفت بده تا اب اضافیش خارج بشه این کار رو باشعله ملایم وباحوصله ...

پس توضیحااااات؟ 🤣

گفتمت که من خنگم قشنگ توضیح میده بگو چیو با چی هم بزنم بعد چیو اضاف کنم چیو الک کنم چیو تو چی کنم چیو چقدر بزنم

دیدی؟

بله بله

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

پس توضیحااااات؟ 🤣گفتمت که من خنگم قشنگ توضیح میده بگو چیو با چی هم بزنم بعد چیو اضاف کنم چیو الک کن ...

حوصله داشتم میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40