2777
2789
عنوان

من دیشب به جای کادوی روز زن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من خودمو گفتم که مث شما بی زبون بکدم توهین‌میکرد ساکت میبودم زود از دلم درمیومد اما بعد خیانتش ی ...

آبجی بی زبون نیستم چیزی بگم بلند میشه مشت و لگد میزنه روانیه بچه میبینه بچه 7ماهه میفهمه میترسه 

داد میزنه همسایه همشون میشنون 

آبجی بی زبون نیستم چیزی بگم بلند میشه مشت و لگد میزنه روانیه بچه میبینه بچه 7ماهه میفهمه میترسه داد ...

مرتیکه اشغال حق داری پیش بچه باید کوتا اومد ولی  بزرگتر ک شد باید دفاع کردن از خودشو یاد بگیره اگه شوهرت هرچی ه حرفی نزنی تک اینده ب مشکل میخخوره اگه دختر باشه چون الگو دختر مادره

شوهر من یه بزنه سه تا میخوره اکثرا من وقتتیی باش میجنگم ک بچه هاونباشن مثلا بحث کنیم بچه هام باشن یکم سکوت میکنم بعد اونترو میفرسم خونه مادری دوستی جایی بعد هر حرفی ک تو این مدت زده رو ب روش میارم بزنه مبخوره فحش بده میشنوه

دست خودم نیست نمیدونم از چیه

عزیزم خودتو با کار خونه و بچه و ورزش و... مشغول کن بهش فکر نکن و زیاد دهن به دهن نشو که دست بزن داره واقعا افسوس میخورم خانواده ها چی تربیت کردن و خودشونم متاهل کردن اونهایی که حیون تربیت میکنن نباید اجازه ازدواج بدن

سلامتی و خوشبختی دخترم

هیچوقت کوتاه نیا ،نمیگم دعواکن  اما از حقت دفاع کن 

ما فکر میکنیم حرفی نزنیم آقا آروم میشه اما اینجوری نیست فکر می‌کنه حق‌باهاشه دفعه بدی به خودش اجازه هرکاری میده 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده