2777
2789

ول کن خواهر

اینهمه داری خرج میکنی، خرج یه ماما یا پرستار همراه هم روش، 

تازه بهتر هم ازش مراقبت میکنه، اصولی و علمی.

سربلندی خودتِ، منت چرا؟ اونا وظیفه شون بود بیان، نیومدن، شما خودت از پس همه چیز برمیای.

بخدا منم بودم میومدم.

کجا هستین؟!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چن روزه ازشدت ناراحتی اززندگی متنفرم من وخواهرم بدون هم آب نمیخوردیم من همیشه به دردش میخوردم شوهرم کل کاراشونوانجام میدادکوتاهی نمیکردیم چن روزرفتم خونش که نزدیک بیمارستان بودانگارتوجهنم بودم حس قشنگی نداشتم برگشتم بدون اینکه زایمان کنم واومدم خونه خودم گفتم بسپارم دست خدا.خونم یک ساعت بابیمارستان فاصله داره وبه این نتیجه رسیدم ک جزخداهیچکس کسه ادم نمیشه وتواین زمونه خودتی وخدا.خیلی ناراحتم وازهمه ناامیدشدم.خواهربایدبه دردخواهربخوره من دیگه تصمیم گرفتم روموبه هیشکی نزنم

خب چرا با خواهر شوهرت قهر کردی؟اگه قهر نبودی الان به دردت میخوردن

دیدم قیافه میگیرن منم دیگه باهاشون نه صحبت کردم نه چیزی 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقااا حرف دل منو زدین 

منم مادرم شرایط نداره اصلااا نمیتونه به خواهرمم اصلااا نمیخام بگم بیاد چون توبارداریم فهمیدم خیلییییی سختشه برام کاری بکنه تصمیم گرفتم پرستار بگیرم وبیمارستانم پرسیدم گفت هر۱۲ ساعت یک میلیون میگیره البته خصوصیه ولی خوب بیمه دارم پول زایمانو میده 

شماهم عزیزدلم بی منت پرستار بگیر پولش و هرطور هست جور کن واصلااااااا ازخانواده شوهرتم رو نزن بگو بیمارستانم خودش پرستار داشت ونیاز به همراه نبود...

چن روزه ازشدت ناراحتی اززندگی متنفرم من وخواهرم بدون هم آب نمیخوردیم من همیشه به دردش میخوردم شوهرم ...

عزیزدلممممم درکت میکنم کاملا..‌....حق داری نمیدونم چرا ادم اینجور موقع ها بارداری وزایمان واینا احساس بی پناهی میکنه خدا خودش پناه هممون باشه انشالله شاید این برخوردارو که میبینم مطمین میشم خدا میخاد بهم ب