2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 26 پست
عزیزم من شمارو یادمه ک سقط کردیوای مباارکههه خداروشکرر💚💚🫂مارم دعا کن قسمتمون شه

عه سلام چطوری خوبی چیکار کردی ؟ من کارامو کردم امروزم میرم اسممو تامین اجتماعی ثبت کنم برا ناباروری دیروز رفتم نامه گرفتم از اردبیل چند روز دیگه که عادتشم میرم واسه ای وی اف اگر خدا بخواد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه سلام چطوری خوبی چیکار کردی ؟ من کارامو کردم امروزم میرم اسممو تامین اجتماعی ثبت کنم برا ناباروری ...

فداتشم .من والا فعلا از طب سنتی برا شوهرم دارو گرفتم 

ایشالا خدا بخاد و اصلا پریود نشی باردار باشی🤩

تو شوهرت اوکیه؟ فقط خودت تنبلی داری؟

رقیه جان خوبی؟بسلامتی ایشالاا با اولین انتقال مثبت میشیمنم میخام برم ولی فعلا باید ازمایش شوهرم یکم ...

فدای تو خوبم عزیزم 😘 انشالله خدا از زبونت بشنوه فقط توهم قبل رفتن برو از جایی که ای یو ای کردی نامه بگیر بگو تایید کنین ناباروری داریم میخوام برم تامین اجتماعی اسسمو تحت پوشش قرار بدم کاغذو که گرفتی برو تانین اجتماعی اسمتو ثبت کنن بعدشم رفتی تامین همه مدارک آزمایشا سونو گرافی ها و تمام صفحات شناسنامه باید کپی بشه

فداتشم .من والا فعلا از طب سنتی برا شوهرم دارو گرفتم ایشالا خدا بخاد و اصلا پریود نشی باردار باشی🤩ت ...

انشالله خیر باشه اون دارو ها و سبب بیوفته خودتون مامان بابا بشین 😘 انشالله آره من تنبلی دارم

فدای تو خوبم عزیزم 😘 انشالله خدا از زبونت بشنوه فقط توهم قبل رفتن برو از جایی که ای یو ای کردی نامه ...

اینکارو برا چی انجام میدن؟

ما بیمه تامین هستیم ولی مگه چقد میده بابت ای وی اف؟ 

از طرفی من اگه بخام برمم مرکز خصوصی باید برم

اینکارو برا چی انجام میدن؟ما بیمه تامین هستیم ولی مگه چقد میده بابت ای وی اف؟ از طرفی من اگه بخام بر ...

برا اینکه تحت پوشش باشی تو دارو ها خیلی تاثیر داره الان همسایه خواهر سوهرم میگفت من با ۲ میلیون تموم کروم ضرر نداره انجام بده اون یکی سوالتم متوجه نشدم😅 الان فهمیدم فکر ک تاثیر داره چون این مرکزم که من رفتم خصوصی هستش

برا اینکه تحت پوشش باشی تو دارو ها خیلی تاثیر داره الان همسایه خواهر سوهرم میگفت من با ۲ میلیون تموم ...

اها شما ینی از قبل بیمه تامین اجتماعی نداشتین؟

یا داشتین و باید این مراحلم برین باز حتما؟

چون ما تامین داریم و همیشه دارو اینارو با بیمه میگیریم