2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفی میزنه همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 109 پست
شما مانتو کتی کوتاه زو با بیکینی لب ساحل یکی میدونی؟؟؟؟من افکار پوچ رو تحقیر کردم نه کشورمو

یعنی اونایی که تو خارج بهشون تجاوز شده همه بیکینی تنشون بوده؟ خودتون هم میدونید منظور من چیه

شما نمیخوای قبول کنی فکر کردن در مورد نامحرم از ادم مریض جنسی نمیسازه فکر میکنید کسی که عادیه چیزیم ...

از نظر من فکر کردن به کسی که محرم نیست از آدم بیمار روحی میسازه و خیانت همیشه علنی و جنسی نیست و خیلی وقتا با فکر کردن هم خیانت حساب میشه 

خیلی وقتا ندیدی کاربری تاپیک میزنه که فکرم پیش کس دیگه هست و همه بهش میگن داری خیانت می‌کنی به همسرت ؟؟؟

اگه عادی بود قطعا این همه کاربر به طرف نمیگفتن داری خیانت می‌کنی و همه میگفتن عادیه کارت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر من فکر کردن به کسی که محرم نیست از آدم بیمار روحی میسازه و خیانت همیشه علنی و جنسی نیست و خیل ...

فکر کردن نه .. بله اینکه شما به کسی فکر کنی که کاش مال من بود یا بیوفته داخل ذهنت بده 

ولی فکر های گذرا چی ؟ میان میرن اینی که شما میگی بیشتر توی زنا اتفاق میوفته 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فکر کردن نه .. بله اینکه شما به کسی فکر کنی که کاش مال من بود یا بیوفته داخل ذهنت بده ولی فکر های گذ ...

والا خود من به شخصه فکر گذرایی ندارم تو ذهنم و تو دور اطرافم هم نشنیدم از آقایون یا خانمها 

حالا شما چرا اصرار داری که همه یه جور فکر میکنن خوددانی

یعنی اونایی که تو خارج بهشون تجاوز شده همه بیکینی تنشون بوده؟ خودتون هم میدونید منظور من چیه

عزیزم

بیمار جنسی تو تمام جوامع وجود داره

شما کافیه کمی مطالعه داشته باشی تا ببینی بیمار جنسی چه بین خانما چه آقایون تو ایران بیداد میکنه

کلینیک ما بخش اعصاب روان و مشاوره داره

و من با آمار و تجربه ی صحبت همکارا دارم صحبت میکنم نه از رو هوا

حالا اینکه شما اصرار داری بگی ایران خوبه جاهای دیگه بد ، یا اینجا تجاوز وجود نداره و درجوامع اروپایی آمریکایی هست فقط من نمیدونم دلیلش چیه

ولی همه جا تجاوز و بیماری های جنسی وجود داره، فقط اینجا بیشتره

شما آمار صحیح خیانت ایران رو برو مطالعه کن، باجوامع دیگه مقایسه کن

آمار تجاوز به دختر توسط پدر که تازه هزاران مورد از ترس آبرو ثبت نشده، آمار تجاوز توسط برادر که هزاران مورد ثبت نشده، آمار تجاوز خیابانی که تهش قاضی به دختر گفته میخواستی لباس درست بپوشی

همرو مطالعه و مقایسه کن، شاید دفعه بعد کمی بیشتر به صحبتات فکر کنی بعد بیان کنی

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
والا خود من به شخصه فکر گذرایی ندارم تو ذهنم و تو دور اطرافم هم نشنیدم از آقایون یا خانمها حالا شما ...

اقایون که برای شما تعریف نمیکنن خانما هم ندارن این نوع تفکرو خانم ها خیلی دیر گرایش پیدا میکنن اخرین مرحله تمایل جنسیه برعکس مردا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزمبیمار جنسی تو تمام جوامع وجود دارهشما کافیه کمی مطالعه داشته باشی تا ببینی بیمار جنسی چه بین خا ...

مسئله اینجاست که شما شاید یک جامعه آماری کوچک رو در ایران تعدادش رو داشته باشی ولی در خارج همون هم نداری چون مرجع ما ویکی پدیا است که قابل استناد نیست پس نمیتونی قضاوت کنی

شما کدوم ایالت آمریکا بودید عزیزم؟

که ایران رو ترجیح دادی و برگشتی!؟؟؟

چون جز محالات شما پیشرفت و آرامش و امنیت مالی و اقتصادی آمریکا رو تجربه کنی

و باز از شرایط ایران دفاع کنی و بزور القا کنی شرایط اوکیه

اینکه اونجا کاملا حقوقت رعایت شه و اینجا حتی برق نداشته باشی باز دفاع کنی

با عرض پوزش فقط یک ارزشی این دروغا و چرتو پرتارو میگه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
مسئله اینجاست که شما شاید یک جامعه آماری کوچک رو در ایران تعدادش رو داشته باشی ولی در خارج همون هم ن ...

شما  آمار تمام مراجع خارجی رو داری؟

مسئله اینجاست که شما شاید یک جامعه آماری کوچک رو در ایران تعدادش رو داشته باشی ولی در خارج همون هم ن ...

من متوجه موضع شما شدم

و بحث با شما بی فایدست

چون فقط دنبال برنده شدنی نه آگاه شدن

روز خوش

شما کدوم ایالت آمریکا بودید عزیزم؟که ایران رو ترجیح دادی و برگشتی!؟؟؟چون جز محالات شما پیشرفت و آرام ...

متاسفم براتون شما فقط قضاوت و برچسب زدن بلدید

من کانادا کلگری بودم و آمریکا سیاتل

حدس میزنم شما پاتون هم به اونجا نرسیده وگرنه هیچ جای دنیا انقدرررر عالی و بی همتا نیست که کسی ازش اینجوری تعریف کنه مگر اینکه ندیده باشتش

متاسفم براتون شما فقط قضاوت و برچسب زدن بلدیدمن کانادا کلگری بودم و آمریکا سیاتلحدس میزنم شما پاتون ...

از ایناست که فکر میکنه اروپا امریکا بهشته تحت تاثیر اینستاست ولش کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از ایناست که فکر میکنه اروپا امریکا بهشته تحت تاثیر اینستاست ولش کن

به نظر من هم عجیب اومد حرفاشون.چون هیچ کس نمیگه اونجا همه چیز تمومه. اونجا اتفاقا اصلا امنیت اقتصادی و شغلی نداری. کافیه پات بشکنه یکماه نری سرکار و اقساطت عقب بیوفته خیلی راحت خونه و ماشینت و همه چیزت رو از دست میدی و بی خانمان میشی. خیلی راحت

متاسفم براتون شما فقط قضاوت و برچسب زدن بلدیدمن کانادا کلگری بودم و آمریکا سیاتلحدس میزنم شما پاتون ...

اتفاقا مدرک من از بهترین دانشگاه بوستون هست عزیزم

چیزی ک شما تو خواب هم نمیبینی

من سالی یک ماه میام ایران و همین برای پی بردن ب داغون بودن شرایط اینجا کافیه

شما سرتو از برف دربیار