2777
2789
عنوان

شوهرم فقط ی کیک گرفته بود روز زن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 129 پست
عشقم از حرصم گفتم طلا چون گفت از طرف دخترا برات خریدم من ازش انتظار ی شاخه گل داشتم طلا همیشه برام ...

خدارو شکر واست کم نمیذاره ..خود ما زنها هستیم با رفتار اشتباهمون همسرمون از خونه و زندگی فراری میدیم ...

خدارو شکر واست کم نمیذاره ..خود ما زنها هستیم با رفتار اشتباهمون همسرمون از خونه و زندگی فراری میدیم ...

من اصلا سیاست ندارم همون شب که خانم خراب ب شوهرم نخ میداد  من نباید اصلا ب شوهرم میگفتم باید باسیاست رفت آمد کم میکردم خاک تو سرم که چندین ساله زندگی میکنم دوتا بچه دارم اصلا بلد نیستم زندگی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم از حرصم گفتم طلا چون گفت از طرف دخترا برات خریدم من ازش انتظار ی شاخه گل داشتم طلا همیشه برام ...

درسته حق باشماس بخدا بابای من حال نداره اصن بره بخره فقط میخنده و غلط میخوره تو خونه میگ کارتمو ببرید خودمو نبرید ولی اون دلش بوده بخره اشتی کنه وگرنه بخدا هیچی نمیخرید ان شاءالله همیشه خوشحال خوشبخت باشی شماهم مث خواهرخودمی فرقی نداری دوس دارم همه حالشون خوب باشه دورت بگردم

ببین زن وشوهربه هم محبت داشته باشن کسی نمیتونه بینشون فاصله بندازه .سعی کن بامحبت ترباهاش رفتارکنی م ...

❤️ نمیدونم چرا بااین که نمیدونم کی هستی ولی حس میکنم خیلی مهربونی مثل خواهرمی

چاره ندارم بخاطر بچه هام زندگی میکنم ولی با قلب شکسته خسته ام از زندگیم از چشمم اعتاده

همه مون همینیم منچی بگم که شوهرم معتاده وبیکاره تاره بداخلاقم هست نه راه پس دارم نه راه پیش

دنیا دو روزه خواهر بخندی هم میگذره گریه هم کنی بازم میگذره سعی کن بیخیال باشی وشاد زندگی کنی وگر نه زود پیر میشی بچه هات هم عصبی بار میان اینها حرفهایی هست که هر روز به خودم میگم بلاخره تموم میشه جوری که انگار هیچ وقت نبود😔