2777
2789
عنوان

شوهرم فقط ی کیک گرفته بود روز زن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 129 پست

خب خانمه نگاه کرده بنده خداشوهرت چیکارکنه اگه همسرت قصدی داشت بهت نمیگفت ببین ازکی تاحالاداره بهم نگاه میکنه اصلاسیاست نداری😏

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خانمه خیره شده بود ولی شوهرم میتونست بهش محل سگ نده ولی دیدم نگاهش میکنه

عزیزم با بی محلی کردن به همسرت اون بیشتر میره سمت دیگران 

سعی کن با محبت جذبش کنی اگه زندگی تو دوست داری و بچه داری 

خدایا شکرت🙏💙💜
خب خانمه نگاه کرده بنده خداشوهرت چیکارکنه اگه همسرت قصدی داشت بهت نمیگفت ببین ازکی تاحالاداره بهم نگ ...

الان من فقط نمیدونم چطوری بگذرم از این موضوع  و این که ما با اونا رفت آمد داریم دفع دیگه خانم این کارش تکرار کرد چه واکنشی نشون بدم

هرکسی جوری رفتارمیکنه که توخانوادش پدرومادرش همونجوررفتارکردن مثلا شوهره من پدرنداره ازبچگی پدرنداشت یادنگرفته سرهمین توقعی ندارم نمیدونه چی بگه چجوری رفتارکنه مادرشم که فقط زرنگی وخساست بهش یادداده خانواده ی شوهرم حتی روز تولدهمدیگه حتی مادرشونونمیدونن

اسی خیلی مسخره ای

شیرینی فروشیا رو بیشتر کیکا نوشته بودن روز مادر مبارک

یا مادر روزت مبارک

هم به دخترا حس ارزشمند بودن داره از طرفشون داده خودشم تو قهر یادش بوده و گرفته

قدر دان باش

من دیروز مریض بودم از عصر تا شب تو دکتر بودیم ۸۰۰ پیاده شد شوهرم و هیچی نگرفتیم دیگه

الان من فقط نمیدونم چطوری بگذرم از این موضوع و این که ما با اونا رفت آمد داریم دفع دیگه خانم این کا ...

توام زل بزن بهش یابه شوهرش تاازروبره یامستقیم بروبگوشوهرم معذب شده چیزی شده اینطوری خیره خیره نگاه میکنی یایادعشق قدیمیت افتادی یاکراش زدی روش😡

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
پا شدم برم آشپزخونه دست زد ب زیر چونه ام گفت امروز روزته روزت مبارک همین منم گفتم ممنون تمام

سال دیگ کیکم نمیخره براتوخیالت راحت اسییی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اره خانمه خیره شده بود ولی شوهرم میتونست بهش محل سگ نده ولی دیدم نگاهش میکنه

خوب نگاش کنه ؟ مطمئنی شما که نگاهش از روی هوس بودن نه که مثلا کنجکاو شده باشه ؟ شما برای خودت پیش نیومده به هر دلیلی توی خیابون یا مهمونی یا هر جایی چند بار به یه مرد نگاه کنی ؟ تمام مدت سرتون پایینه همیشه ؟

به نظرم خیلییییییی حساسی و در کنارش هم سیاست نداری که حداقل اگه حس خطری کردی ، راهش دور کردن شوهرت از خودت و تحقیر و دعوا کردن نیست ، اتفاقا باید صمیمی تر بشین ، رابطه تون بهتر بشه که خیالتون از هم راحت باشه نه که تا چیزی حس کردی ، برعکس بیشتر شوهرت رو دور کنی از خودت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم