2777
2789

خودش عمدا یه کاری می کنه تا من بهش شک‌کنم 

مثلا پارسال تابستون رفتیم خونه باغ پدرشوهرم مهمون 

بعد شب اونجا موندیم اونا هم بودن 

برادرشوهرم به پدرشوهرم زنگ زد که تو ماشین فلانی یعنی شوهر من کیف مدارک م مونده تو صندوق عقب بیاره تو خونه 

تو ماشین خطرناکه 

شوهرمم خواب بود 

بعد من رفتم از  صندوق عقب کیف و بردارم 

این شوهرم مثل پلنگ پرید بیرون که نه خودم میارم 

هر کسی بود شک می کرد دیگه که اون جا چی داره 

بعد هم من شب وقتی همه خوابیدن هر چی گشتم سوئیچ و پیدا نکردم 

صبح که پاشدیم گفتم در و بزن وسیله بردارم اونم مقاومت کرد بعد صدا من و اون بالا رفت با من رفت گفت میزنم در صندوق و ولی اگه چیزی نباشه نه من نه تو 

منم گفتم صد در صد گوشی چیزی هست زد من هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم 

کلا از اینکه منو اذیت کنه خوشش میاد بعد هم قهر کرد که تو به من اعتماد نداری

متاسفانه بعضیا این طوری هستن و عادی نیست

ایشون آگاه نیست داره چه آسیبی به رابطه تون میزنه بهتره با هم برین پیش مشاور تا متوجه اشتباهش بکنش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه بعضیا این طوری هستن و عادی نیستایشون آگاه نیست داره چه آسیبی به رابطه تون میزنه بهتره با هم ...

مشاور نمیاد ولی واقعا اذیت کننده هست 

من نباشم یه ادم دیگه با این کار ها شک نمی کنه

مشاور نمیاد ولی واقعا اذیت کننده هست من نباشم یه ادم دیگه با این کار ها شک نمی کنه

پس خودتون تنها برین پیش مشاور که کمک تون کنه کمتر اذیت بشین از رفتارش حداقل

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
هر کسب هم جا من بود شک می کرد

نه هرکس جای شما بود دیگه دست این ادم رو میخوند ودرگیربازی جلب توجه بچگانش نمیشد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
هر کسب هم جا من بود شک می کرد

شک نکن می دونم داری اذیت میشی شوهر من کارش یه جوری هست که وقتی میخواد بره خونه ی کسی میاد میگه یه دختری دیدم که پوشش خیلی خیلی بد بود اینها رو میگه که من بهش بگم‌چرا نگاه کردی منم با خونسردی میگم خب زمونه دیگه اینجوری هست خوشش اومده اینجوری پوشیده زیاد اهمیت نمیدم که پرو بشه منو اذیت کنه