2777
2789
عنوان

ولی چقدر بد که خیلی از بچه هامون مثل ما فامیل ندارن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 32 پست
خب یه جورایی زیاد بودن خوبه و یه جورایی هم اهمیت چندانی نداره مثلا ما پریروز جمع بودیم خونه مادربزرگ ...

نمیدونم والا من چون خیلییی باهاشون خاطره های خوبی دارم یه لحظه حس کردم بچم اینارو تجربه نمیکنه به خصوص که اصلااا هم سن تو فامیل نخواهد داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه مثل قدیم نیست روابط خانوادگی یا شایدم فامیلای شوهر من خیلی سرد هستن 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بله حیف متاسفانه سبک زندگی عوض شده بخاطر تجملات از دورهمیای ساده که دلخوشی باهاش بود دور شدیم البته که گرونی هم قوز بالا قوزه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
نمیدونم والا من چون خیلییی باهاشون خاطره های خوبی دارم یه لحظه حس کردم بچم اینارو تجربه نمیکنه به خص ...

منم با خانواده مادری خاطره های خوبی دارم و خیلی وقتا با همین مثل همین پریروز 

ولی واقعا با این وضع جامعه و ... سخته بچه زیاد داشتن

آخه مثل قدیم نیست روابط خانوادگی یا شایدم فامیلای شوهر من خیلی سرد هستن

اره دقیقا مثل قدیم نیست

ما زمان بچگی من هر هفته پنجشنبه ها همه خونه مامان بزرگم جمع میشدیم چقدررر خوش میگذشت

الان خواهر شوهرمو سالی دوبار میبینم بعدش باید صدقه بدم یه موقع اتفاقی نیوفته برامون😂😂😂

بله حیف متاسفانه سبک زندگی عوض شده بخاطر تجملات از دورهمیای ساده که دلخوشی باهاش بود دور شدیم البته ...

قدیم خونه ها بزرگ بود 

حیاط دار بود و بچه ها همش تو حیاط بودن مثل خود من 

الان تو قوطی کبریت ۷۰ متری برا خودمون جا نیست🤦

من 2تا خاله و 5دایی و یه عمه و دوتا عمو دارم ولی از هفت پشت غریبه غریبه تریم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

نمیدونم والا من چون خیلییی باهاشون خاطره های خوبی دارم یه لحظه حس کردم بچم اینارو تجربه نمیکنه به خص ...

منم از فامیلای خودم خاطرات خوب دارم ولی بچه هام نه 

عموها که ببیننشون هم دست بهشون نمیزنن یه عمه هم دارن که سال به سال همدیگه رو نمی‌بینین

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اره دقیقا مثل قدیم نیستما زمان بچگی من هر هفته پنجشنبه ها همه خونه مامان بزرگم جمع میشدیم چقدررر خوش ...

اون صدقه رو درست گفتی واللا