2777
2789

کی حالا از تو خواهش کرده ازدواج کنی یه دخترو بدبخت کنی؟؟؟تو ازدواج نکن

بعدشم مردا وقتی پیر و چروکیده میشن وارد دهه ۴۰ میشن تازه یادشون میوفته چقدر تنهان و باید ازدواج میکردن

اگه بچه سال هستی برو فعلا با اسباب بازیات بازی کن وقتی سنت رفت بالا میفهمی😂😂

در بیشتر نقاط دنیا ازدواج میکنن چون یکی رو دیدن که میخوان باقی عمرشون رو کنارش بگذرونن و اگه قرار با ...

نگو واقعیت بگو نظر خودم هست تا بقیه به نظرت احترام بذارندیعنی مردم به خاطر درس و کار ازدواج میکنن؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست ک چ عرض کنم . فلسفشو نمیدونم . چون الان تو مجردیم زندکیم میگذره . کمبود ندارم

خب پس به اون مرحله نرسیدی ک وجود یکی کنارت خیلی خالی باشه که با حیوان و دوست و خیلی چیزا پر نشه

من نمیدونم مردا چی میخوان تو سایت اول صبح چند ساعته عضو شده دو تا تاپیک چرت خب تو ازدواج نکن اصلا کس ...

میبینی توروخدا انگار باچاقو زورش کردن زن بگیرن

اقایون درخواست دوستی ندن  
کی حالا از تو خواهش کرده ازدواج کنی یه دخترو بدبخت کنی؟؟؟تو ازدواج نکنبعدشم مردا وقتی پیر و چروکیده ...

نه والا تنها دغدغم داشتن ی ماشین خوبه.  حس تنهایی ندارم

خب پس به اون مرحله نرسیدی ک وجود یکی کنارت خیلی خالی باشه که با حیوان و دوست و خیلی چیزا پر نشه

دیکه 33 سنی نیست ک نشه فهمید . ب قول شما . ولی من هیج حسی ندارم ب ازدواج

ازدواج قابل درکهچرا بچه میارن

اخه اونم قابل درکه بچه خیلی قشنگه اگه ازدواج یه زندگی سیاه سفید باشه بچه هس که رنگ بهش میده 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چون یه ازدواج موفق با یه آدم درست و با شعور باعث آرامش روحی و روانی و احساس خوشبختی میشه و یه نیازیه که تو وجود هر انسان سالمی هست

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃