2777
2789
عنوان

خانم هایی که وضع مالیه شوهرشون از اول خراب بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 30 پست
الان دوست داری چه جوابی بشنوی یادت باشه همیشه قبل از هر سوالی اینو از خودت بپرسی به من چه ؟؟؟؟؟؟

شما میتونی جواب ندی .اجبارت کردم؟

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت 

با مرد بی عرضه نباید ازدواج کرد مرد پولدار بی عرضه همه ی پولش رو بر باد میده

اره دقیقا

مرد بی عرضه م سرطانه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اینجور بود که با هر کی که پول نداره  ازدواج نکنن که الان جمعیت دنیا نصف بود تاز اونم ۹۰ درصدش دخترای مسن ازدواج نکرده بود که 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
به نظر موضوع دخالت نیست..یه مبحث هست برای تبادل نظر...اینکه معیار ازدواج چیه؟به چه امیدی ازدواج صورت ...

معیار با این حرف خیلی فرق داره مثلا طرف همسرش همه معیار اذرغ داره اخلاق خوب رفتار خوب و کار متوسط

ولی زندگی اونجوری براش نمیچرخه که باید بچرخه یردفعه ی پیشرفت آنچنانی یا هر چیز دیگه ای 

حالا به نظرت ازدواجش موردی داره؟ 

اونموقع یعنی ۱۳سال پیش ک عقد کردم زیاد آدما ب مادیات اهمیت نمیدادن. با اینکه تک دختر بودم و تو رفاه بودم عاشق شوهرم شدم و عشق رو ب پول ترجیح دادم. البته شوهرمم اهل کار و زندگی بود. گفتم توی زندگی  بدست میاریم. اما خب یکدفعه همه چی قیمتش چندبرابر شد و نشد اونجور ک میخواستیم بشه اما خب الان شکر خدا محتاج نیستیم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
اونموقع یعنی ۱۳سال پیش ک عقد کردم زیاد آدما ب مادیات اهمیت نمیدادن. با اینکه تک دختر بودم و تو رفاه ...

خدا رو شکر

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت 

شما میتونی جواب ندی .اجبارت کردم؟

گفتم که بدونی هر سوالی را نپرسی دیدی دنیا اینقدر گشت و گشت و گشت تا چنین تقدیری برات رقم زد 

حرف من ناراحتی نداره 

در ضمن تبادل نظر کردی نظرمو گفتم 

اونموقع یعنی ۱۳سال پیش ک عقد کردم زیاد آدما ب مادیات اهمیت نمیدادن. با اینکه تک دختر بودم و تو رفاه ...

درسته زمان ما معیار ها متفاوت بود یادمه مامانم میگفت تو که همه چی خونه ما برات فراهم بوده و چشم و دل سیری نباید به مادیات فکر کنی البته خدا هم بهمون یاری کرد تونستیم حداقل ها رو برای بچه‌هامون فراهم کنیم 

گفتم که بدونی هر سوالی را نپرسی دیدی دنیا اینقدر گشت و گشت و گشت تا چنین تقدیری برات رقم زد حرف من ن ...

جمله اول و آخرت رو بخون.خودت ببین چی گفتی.

معیار با این حرف خیلی فرق داره مثلا طرف همسرش همه معیار اذرغ داره اخلاق خوب رفتار خوب و کار متوسطولی ...

نه ازدواج موردی نداره

در جامعه ما پسرهای زیادی نمیتونن خیلی پیشرفت چشمگیر کنن..وضعیت اقتصادی و مسکن و ...این حرف من را تایید میکنه...ولی پسری که مجموعه خوبی داره..اخلاق و رفتار و جنم ...این پسر میتونه زندگی خوبی بسازه اگر  زنش هم چشم و هم چشمی نکنه ...

برای این گفتم سوال خوبیه برای تبادل نظر که الان همه چی در پول خلاصه میشه .. یه کاربر اینجا هست که پول براش اولویت اوله ولی خیانت دیده ...خب یه زن قطعا با خیانت خیلی حالش بده حالا میلیاردها تومن پولم داشته باشه و این حال بد به وضوح دیده میشه در اون زن...

از طرفی بی پولی هم بده 

ولی مردی که بلده پول در بیاره در حد یه زندگی متوسط با توقعات متوسط، و اهل خیانت نباشه و رفتار خوبی داشته باشه، به زن حس زنانگی و زندگی میده 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

درسته زمان ما معیار ها متفاوت بود یادمه مامانم میگفت تو که همه چی خونه ما برات فراهم بوده و چشم و دل ...

دقیقا . شاید باورت نشه اصلا توی جلسه خواستگاری نه پدرم نه خودم نپرسیدیم آقای داماد چی دارن ؟؟؟ بعدا ک پدرم رفت تحقیقات فهمیدیم. الان ک فکر میکنم میبینم چقدر ساده بودیم. 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
بیین مال من تازه یه ساله از خدمت اومده بود رفته سر کار حقوق مانده اش میشه ۱۵ قسط تعاونی مسکن میده خب ...

آفرین بهتون .انشاالله  که هر دوتون در کمال سلامتی به همه آرزوهای قشنگتون برسین .همیشه حس خوب زندگی خوب میسازه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
نه ازدواج موردی نداره در جامعه ما پسرهای زیادی نمیتونن خیلی پیشرفت چشمگیر کنن..وضعیت اقتصادی و مسکن ...

درسته حرف شما 

ولی آیا جامعه و مردم ما پذیرش این را دارند که پسری که توانایی اداره کردن زندگی را دارند زن ندن 

یا بلعکس هنوزم خیلی خانواده ها هستند اصلا به شرایطی مالی (خونه، کار ، اخلاق ) و ... اصلا توجه ندارند فقط میخوان شوهر بدن حالا طرف معتادم باشه یا بالعکس میلیارد و خیانت کار 

دیدم که میگم مدام طرف میگه دخترم شوهر نکرد حالا چند سالشه ۱۵ سال 

میگی خواستگار داره 

میگه آره 

میگه پول داره، کار داره 

میگه هیچ 

میگی چند سالشه میگه ۱۸ سال 

حیف خونشون به هم نخورد🤣🤣🤣