2777
2789

کوچیکم عوض شده 

این زن داداش بزرگم توی روز مادر رفته داداشم علیه ما پرش کرده و توی روزمادر اشکش دراورد ومنظور از این بودش که ما حق نداریم ازپول بابام خرج کنم فقط اونا خرج کنن واینکه من نرم طلا وکاپشن وپافر بافت بخرم واینکع چون یه روز بچشو اروده بود سرکارم وکارفرمام گفت که بچتو نیار و اینم گفت بچم میخواد عمشو ببینع وخوب دید که طلا و کاپشن 3میلیونی خریدم الان حسادتش سرمن بدبخت میکنه و رفته بچش به بابام گفته بجای اینکه بری واسه ی عمه ام طلا بخری چرا واسه مامانم من نخریدی مگر مامان من عروس شما نیس؟ واین زن داداشم کوچیکم هرروز دعوا داره که چرا پول پدرشوهر باید به زن داداش برزگه بده واین پسرشو ادم حساب نکنه؟ خدایش بابام عروس کوچیکه یه دعوا حسابی کردن ولی بازن داداش بزرگه نه بااینکع میدونه تقصیر اونه وبگین چکارکنم این زن داداش بزرگه میخواد توی زندگی من ومامان ابجیم وبابام دخالت شدید کنه هرروز میگه باید منو هرجایی که رفتین ببرین😥😔بگین چکارکنم؟  حالم خرابه دوستان😭💔

بزرگتر خونه ="پدرمادر" وقتی روابط رو درست مدیریت نکنن  فرق گذار باشن حدومرز تعریف نکنن خونه میشه عرصه جنگ قدرت نوه صاحب اختیار و منتقد میشه عروس طلبکار میشه بقیه هم میرنجن !!!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزرگتر خونه ="پدرمادر" وقتی روابط رو درست مدیریت نکنن فرق گذار باشن حدومرز تعریف نکنن خونه میشه عرص ...

اره میدونم بابام پرو کرده ولی بگین چکارکنم که زن داداش بزرگه رو یه دعوا حسابی کنم که دیگ نیاد دخالت کنه جالبیش اینجاس بابام به هرکدام ماشین گرون قمیت داد ولی این ماشینو فروخت خلاصه قصد داره ماشین زن داداش کوچیکه رو بگیره 

واینم متوجه شده گفته بگیره طلاق میگیرم

اره میدونم بابام پرو کرده ولی بگین چکارکنم که زن داداش بزرگه رو یه دعوا حسابی کنم که دیگ نیاد دخالت ...

مشکل خودشونه بذار هرجور میخوان حلش کنن شما کار خودتو بکن و درحد معقول و کافی از امکانات خونه پدرت درکمال خونسردی استفاده کن ایشونم بره هرکار میخواد بکنه نتیجش رو هم ببینه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟