2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچم دختر باشه ❤️

78 بازدید | 9 پست

دوست دارم بعدا که بچه دار شدم بچم دختر باشه❤️

ببینم همسرم قربون صدقش میره و خودشو واسه باباش لوس میکنه🥰

خیلی تماشای محبت و عشق بین همسرم و دخترم قشنگه😍

دو تا جیگرم در یه قاب😘😘

هنوز نیستن توی زندگیم ولی اکلیلی میشم حتی با تصورشون🤩

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیی ایشالله عزیزم😍

من خودم چون طعم برادر بزرگتر رو نچشیدم دوست دارم بچه اولم پسر باشه بچه دوم دختر😁و از اونجایی که حسودم اندکی اگه دخترم بخواد جای منو بگیره اذیت میشم😂

اخیی ایشالله عزیزم😍من خودم چون طعم برادر بزرگتر رو نچشیدم دوست دارم بچه اولم پسر باشه بچه دوم دختر� ...

ای جانم😍

چه جالب اتفاقا من داداش کوچیکتر دوس دارم فکر کنم پایه تر باشن واسه خل بازی داداش کوچیکا باحال ترن🥳🤠😎😂

ای جانم😍چه جالب اتفاقا من داداش کوچیکتر دوس دارم فکر کنم پایه تر باشن واسه خل بازی داداش کوچیکا باح ...

😁😁من داداش نداشتم کلا دوتا خواهریم😂

همیشه تو زندگیم اون حس حمایت برادر و جر و بحث باهاشو دوست داشتم تجربه کنم البته ابجیم که بدنیا اومد حس خواهری رو تجربه کردم خیلییی شیرین بود🥺ولی خب ادم دوست داره هم دختر داشته باشه هم پسر دیگه😁

😁😁من داداش نداشتم کلا دوتا خواهریم😂همیشه تو زندگیم اون حس حمایت برادر و جر و بحث باهاشو دوست داشت ...

جنسش جور باشه که عالیه😂😂😂

من داداش بزرگتر دارم بیشتر قلدر بازی درمیاره تا اینکه حامی باشه هر جا گیر میکنه هم آویزون منه😐😂