2777
2789
عنوان

پسرم رفته مدرسه جامدادیشو نبرده ببرم واسش

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم راهمون یه کم دوره دوستاش که کنارش هستن بچه های خوبی انـمیترسم اضافی نداشته باشن که بهش بدن

معلم بهش،میده 

حواسش رو هم جمع میکنه ک بیاره

نبر براش

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

نمیدونم راهمون یه کم دوره دوستاش که کنارش هستن بچه های خوبی انـمیترسم اضافی نداشته باشن که بهش بدن

معلم میده. نگران نباش

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
بزاربچه با سختی روبرو بشه و این درش ایجاد بشه که می‌تونه چیزی از کسی قرض بگیرهبزار درسش بریزه به تعا ...

نمیدونم یه دلمم میگه نبرم تا بیشتر حواسشو جم کنه  اخه چندروز پیش هم خواستیم بریم جایی لباس توی کیفش بود زیپشو نکشیده بود چندتا لباسش افتاده بود توی کوچه تازه خودشم.متوجع نبود من دیدمشون

امروزم ک جامدادیش توی کوچه بود

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
معلم بهش،میده حواسش رو هم جمع میکنه ک بیارهنبر براش

اره یه دلمم میگه نبرم ک حواسشو بیشتر جم کنه 

چون چند روز پیش هم لباس هاش از توی کیفش افتاده بودن توی کوچه

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

حتما حتما دارن نگران نباش 

اکثر بچه ها چندتا مداد و خودکار میارن،تو‌جامدادی پسرهای خودم همیشه یه مداد و چندتا خودکار و پاک کن اضافه هست 

بعد بنظرم این خیلی براش خوبه یاد می‌گیره مشکلشو حل کنه  

خودش هم یاد می‌گیره اگه یه روز دوستاش نیاورده باشن بهشون کمک کنه 

پسر من گاهی وقتا خودش نمیبره مثلا مداد رنگی هاشو،میگه با دوستم استفاده می‌کنیم و برعکس 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چه جوری افتاده توکوچه چندسالشه

کلاس ششمه ، نمیدونم

چند روز پیشم لباساش از کیفش افتاده بودن 

کلاس ششمه ، نمیدونمچند روز پیشم لباساش از کیفش افتاده بودن

حتما زیپش بازمی مونه نبر براش بذار ظهر که اومد یه کم تعریف کنه از ناراحتیشبعدا بهش تذکر بده مراقب زیپ کیف وسایلش باشه بعد بهش بده وبگو همیشه اینطوری نیست که پیدابشن وسایلت شانس اوردی