2777
2789
عنوان

روز زن بود ولی برا بعضیامون شد روز بد

| مشاهده متن کامل بحث + 5947 بازدید | 166 پست
من دوست دارم... البته اگر وسیله ای باشه که به دردم بخوره و خودم بخوام . نه مثلا یه دست فنجون ..یا مث ...

اتفاقا منم دوس دارم...ولی کمی ناراحت شدم که برای شخص خودم نیست و همه استفاده میکنن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چی برات خریده اگه وسیله ای هست که کارت رو آسون میکنه و راه بندازه و سرعت کارتو میبره بالا که خوبه حد ...

چایساز.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺🥺🥺 عزیزم آخه ببین منم زندگیم همین بوده . هر جوری بگی باهاش راه اومدم. همین الانشم خونه زندگیم و ...

شوهر منم تو دعوا میگه تو فک میکنه علامه دهری .....اما خودش کلا حتی تو حرفای عادی هم ادعا میکنه تو همه چیز که آره مثلا من تو کتاب خوندن نفر اولم ....تو سیاست و...

بابا وات د ف......ک🤣🤣🤣🤣اصلا خیلی خودش بالا میبره 

عیب نداره. انشالله تو روز زن های بعدی جبران می‌کنه عزیزم 😉

انشاا...

ولی کمی ناامید شدم ازش...چون بارها غیرمستقیم و مستقیم بهش گفتم یه تیکه طلا دو گرمی برام بخر...

خریده براش چای ببری ...الهی

خخ.نه عزیزم. برای خودم که بشدت چای خورم خریده. ولی خب من انتظار یه تیکه طلا ریز بودم...چون سالهاست نخریده و بهش بارها گفتم کاش برام بخری.  دیروز خیلی سرد کادورو گرفتم و متوجه شد ناراحتم کمی پکر شد

شوهر من زنگ زد سلام هم نکرد وقتی عجله داره اینجوره ؛گفت تو کدوم کارتت ده تومنه روز مادرو بزنم؟؟گفتم سلام؛گفت خوب حالا سلام؛تاپیکشم هست؛آیا این سالمه؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘
شوهر منم تو دعوا میگه تو فک میکنه علامه دهری .....اما خودش کلا حتی تو حرفای عادی هم ادعا میکنه تو هم ...

تو دعوا می‌دونی همه اینن دیگه.. نمیاد که بگه وقت عصبانیت تو خوبی.... اون که دیگه دعوا نمیشه 😬 

حالا آخرش کادو خرید یا پاشدید اومدید خونه ؟ 

😭😭�اشک تو چشام جم شد تنها کامنتی که متوجه من شد .... من واقعا خیلی سعی میکنن فشار نیارم بهش اما نم ...

وااای منم درکت میکنم🤕🤕😪😪😪 صدم رو براش گذاشتم از خیلیی چیزا گذشتم ...چقدر کمکش کردم...ولی متاسفانه وظیفم دونست و برام جبران نمیکنه. دلم بدجوررر شکسته🥹🥹🥹

انشاا...ولی کمی ناامید شدم ازش...چون بارها غیرمستقیم و مستقیم بهش گفتم یه تیکه طلا دو گرمی برام بخر. ...

هی خواهر.... من ببین چند وقته دارم میگم برام لب تاپ بخر. هفته پیشم سر این دعوامون شد. ولی الان اصلا به روی مبارکش نمیاره . خودشم پول داره اگر نداشت می‌گفتم نیست!