2777
2789

برادرشوهرم ۴ سال به دختر خوب خانواده دار پزشک دوست بود قصدش ازدواج بود خیلی خوب بودن در حد رفت و امد و اینکه روزانه بره پیش خودش و خانوادش گل و شیرینی ببر و .... خبلی هم دختره دوستش داشت تا اینکه رابطه شون جدی شد گفت میخام برم نامزدش کنم مادرشوهرم مخالفت کرد و رفت یه دختری که همسایشون بود و در برابر اون دختر خیلی سطحش پایین بود را نامزد کرد و اون دخترو کنار گذاشت و الان تو مرحله ازدواج هستند.

برادرشوعر من خیلی پسر خوبیه اصلا اهل گول زدن دخترا نیست شغلشم دولتی هست اما من به این نتیجه رسیدم تا زمانی که پسری با خانوادش نیومدن برای خاستگاری نامزدی وعقد و... نباید به حرفاش و کاراش اعتماد کرد. چون تعهدی نیست الکی خودتون را وابسته نکنید 

جان جانانم💗💕

حق

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادر شوهرت اگه دختره رو دوست داشت باید پاش می ایستاد

بنظرم مردا مثل ما زنا نیستن یه آن عاشق میشن ممکنه عقلشوپ اون وسط به کار بیافته همه چی را بزارن کنار

جان جانانم💗💕

دقیقا من خواستگارام اومدن با خانواده نرفتم توو رابطه😂چون از همون اول خوشم نیومد دیگه نخواستمدوقتمو ...

افرین وقتی اسم خانواده میاد وسط یعنی خیلی جدی میشه اگر اسم خانواده را نمیاره یا تعلل میکنه قصدش جدی نیست

جان جانانم💗💕

بعد برادرشوهرت مثل ماست وایستاد نگاه کرد که مادرش بره خو استگاری یه نفره دیگه

نه مخالفتی نه اعتراضی

خوب شد که اون دختری که میگی پزشک بود باهاش ازدواج نکزد وقتی این آقا هیچ اختیاری از خودش نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بعد برادرشوهرت مثل ماست وایستاد نگاه کرد که مادرش بره خو استگاری یه نفره دیگهنه مخالفتی نه اعتراضیخو ...

باهاش یکم حرف زدن چون دختره میگفت من تک فرزندم بیا شهر پدریم زندگی کنیم اینو بهونه کردن که به دردت نمیخوره و بهم زدن حالا غیر از این مورد من خیلی موارد مشابه پیدم

جان جانانم💗💕

ببخشید والا پسرای الان مگه هویجن ماماناشون براشون زن بگیرم ناراحتم میخای بشی بشو ولی تقصیر فقط تقصیر ...

باهاش حرف زدن پست بالاتر هم گفتم چی بهش گفتن اونم زود وا داد و گذاشت کنار

جان جانانم💗💕

باهاش حرف زدن پست بالاتر هم گفتم چی بهش گفتن اونم زود وا داد و گذاشت کنار

دیدم ولی نظرم بازم همونه

اونا پدرمادر بودن درست یا غلط خواستن پسرشون کنارشون باشه 

ولی اون پسر بود که باید پای تعهدش به اون دختر وایمیستاد

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،