2777
2789
عنوان

خدا به همه مون دل خوش بده

155 بازدید | 13 پست

من حاضرم کنار مردی که وضعتی مالیش ضعیفهاما بهم احترام میزاره کنارش ارومم بهم روحیه میده شوخ باشه همیشه کنارش میخندم ادامه بدم تا یه ادم موجی و عصبی که باعث شده استرسی بشم لرزش دست بگیرم لکنت زبون بگیرم دیروز با اینکه قسط سنگین داشت برام دوربین گرفت با گل و کیک بعدش یکاری کرد که هنوز سمتشون نرفتم اطرافیانم یه شاخه گل مصنوعی با عشق تمام استوری گذاشتن که خودش گویای همه چیه خدا به همه مون دلخوش بده از همه چی با ارزش تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نکته من بگم به شما و همه عزیزان حاضر در سایت میخواید دعا کنید درست دعا کنید!!! مگه خدا خسیسه که اینطور دعا میکنید یا خواسته دارید؟!!! چرا فکر کردی مردی که بی پوله می‌تونه لب خندون داشته باشه!!!! که اگرم داشته باشه همین ماها با خواسته ها و حسرت هامون براش نمی ذاریم!!!! البته می‌دونم شما انتخابت رو کردی و رفته تموم شده بیشتر روی صحبتم با مجردهایی هست که دارن میخونن برای خدا شرط نذارید درست و کامل بخواید بهترین ها نصیب همتون،🌈

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
چرا قهرید؟ب منن هیچی حتی تیکه میندازع دیروز میخاستم برم بیرون چرخ بزنم ولی چون فک میکردم بقیه مردا چ ...

اره معلوم نیست سرش کجا گرمه منم باردارم اینقد ح حرصم میده خدا لعنتش کنه آرامش ندارم از دستش فقط اگه داره خیانت میکنه الهی خدا جوابشو بده