2777
2789
عنوان

کارشناسای طلا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بود اجرت پایین تر ولی اصلا خوشگل نبودن مثلا فقط یه رو بودن نمیدونم اینو پسندم شد خریدم الانم پشی ...

همیشه موقع خرید دودوتا چهارتای سودتم بکن

الان طلا تا ۶ باید بره بعد به سود برسی 

تواین دوره زمونه پول سخت به دست میاد و مردا واقعا زحمت زیادی میکشن برای پول درآوردن

چجوری میگی ۷۷ تومن مگه علاوه بر ۲۴ درصد بازم چیزی گرفته؟؟؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس یکم دل اروم بگیره؟میدونم اجرتشو زیاد زده ولی میگفت رولکس اصلیه منم گول خوردم اخه از اون یه روها د ...

مبارکت باشه ، از زندگیت لذت ببر ، 

مردم ایران مثل مورچه شدیم فقط فکر پس انداز 

کاردرستو‌کردی ادم برای دل خودش هم باید کاری کنت

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
همیشه موقع خرید دودوتا چهارتای سودتم بکنالان طلا تا ۶ باید بره بعد به سود برسی تواین دوره زمونه پول ...

نه دیگه کلا ۷۷ و ۷۰۰ گرفت 

ببین با دو دوتا چهارتا شدم این تازه😐 من نمیدونم تو شرایط حساس تصمیم گیریم صفره فقط چون دخترم هی اذیت کرد خاستم سریع یه چی بردارم

نه دیگه کلا ۷۷ و ۷۰۰ گرفت ببین با دو دوتا چهارتا شدم این تازه😐 من نمیدونم تو شرایط حساس تصمیم گیریم ...

من مالیات و سود خودشو حساب نکردم   فکر کنم درست حساب کرده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
مبارکت باشه ، از زندگیت لذت ببر ، مردم ایران مثل مورچه شدیم فقط فکر پس انداز کاردرستو‌کردی ادم برای ...

دقیقا شوهرم خیلی اخلاقش بهتره میگه بیخیال استفاده کن لذت ببر میگه مگه میشه طلای ابشده رو انداخت رو دست ولی من اخلاقم اینه تا مدتها فکرم درگیرشه😐

سود هم ۷ درصد میکشن دیگه همین اجرتش زیاد بود گرون شد

مبارکت باشه طلا رو هیچ وقت عوض نکن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷