یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شماهم نمیدونی چرااینجوریه؟پارسال هم یه مهددیگه بودهمینطوری بود.ازش میپرسم هیچی نمیگه حتی نمیدونم چرا ...
من پسرم اولش اینجور نبود اینقدر دوست داشت بره مهد گریه میکرد ببرمش از سه سالگی میرفت کلاس اول رو خیلی دوست داشت همش بهم میگفت تو سر کوچه پیادم کن خودم با دوستام میرم تو برو ...یک ماه از مدرسه که گذشت معلمشون سر اینکه سر کلاس گوش نکرده بود بع درس برده بودش دفتر و دادو بیداد و تهدید به اخراج و خط کش نشونش داده بود و تحقیرش کرده بود زنگ زده بودن بیا مدرسه...خدا جوابش بده من که نمیبخشمش باهمه ی بچه ها معلم تا آخر سال مشکل داشت دیگه از اون روز میخواست بره مدرسه گریه میکرد باید تا در کلاس باهام بیای شب ها گریه میکرد میگفت دوست دارم صبح نشه..هرچه خواستم کلاسش عوض کنم خودش قبول نکرد...دیگه این اضطراب موند میخواد بره مدرسه میترسه که کتاب یادش بره یا درس بلو نباشه یا لباسش مرتب نباشه
باید با یکی دوستش کنی...یکی که روحیش به بچت نزدیک تره پیدا کن با مامانش آشنا بشو قرار بزارین بیرون یا خونه همدیگه ببینین بچه ها باهم باز کنن.خودت براش دوست پیدا کن یه خوردنی برا دوستش ببر..باید دوست داشته باشه تا بمونه