2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماهم نمیدونی چرااینجوریه؟پارسال هم یه مهددیگه بودهمینطوری بود.ازش میپرسم هیچی نمیگه حتی نمیدونم چرا ...

من پسرم اولش اینجور نبود اینقدر دوست داشت بره مهد گریه میکرد ببرمش از سه سالگی میرفت کلاس اول رو خیلی دوست داشت همش بهم میگفت تو سر کوچه پیادم کن خودم با دوستام میرم تو برو ...یک ماه از مدرسه که گذشت معلمشون سر اینکه سر کلاس گوش نکرده بود بع درس برده بودش دفتر و دادو بیداد و تهدید به اخراج و خط کش نشونش داده بود و تحقیرش کرده بود زنگ زده بودن بیا مدرسه...خدا جوابش بده من که نمیبخشمش باهمه ی بچه ها معلم تا آخر سال مشکل داشت دیگه از اون روز میخواست بره مدرسه گریه میکرد باید تا در کلاس باهام بیای شب ها گریه میکرد میگفت دوست دارم صبح نشه..هرچه خواستم کلاسش عوض کنم خودش قبول نکرد‌‌.‌..دیگه این اضطراب موند میخواد بره مدرسه میترسه که کتاب یادش بره یا درس بلو نباشه یا لباسش مرتب نباشه 

من پسرم اولش اینجور نبود اینقدر دوست داشت بره مهد گریه میکرد ببرمش از سه سالگی میرفت کلاس اول رو خیل ...

فکرمیکنم دخترمنم ازقانون های اونجا میترسه.مدرسشوعوض کردم بازهم اینجوریه.دیگه نمیدونم بایدچیکارکنم.ولی دخترمنم دقیقااینجوریه شب میخوابه استرس صبح مدرسه روداره

فکرنکنم

باید با یکی دوستش کنی...یکی که روحیش به بچت نزدیک تره پیدا کن با مامانش آشنا بشو قرار بزارین بیرون یا خونه همدیگه ببینین بچه ها باهم باز کنن.خودت براش دوست پیدا کن یه خوردنی برا دوستش ببر..باید دوست داشته باشه تا بمونه

معامش مقصره پسر من خیلی استرس داره دارو میخوره ولی اینقدر معلمش دوست داره و اینقدر خوب ارتباط گرفته ...

الان من بایدچیکارکنم.پارسال گفتم معلمش مقصره مدرسه روعوض کردم بازهم همونه

حتما با مشاور صحبت کن خیلی راه کاره

پسر منم پیش میره امروز نرفت

اضطراب داشت از دیشب

میگفت زنگ ورزش رو دوست ندارم

گفتم نرو

البته خودم هم مریض هستم حوصله گریه و نق زدن صبح رو نداشتم

من پسرم اضطراب محیط مدرسه داره کلاس چهارمه

بررسی کنید که توی محیط مدرسه چی باعث اضطرابش میشه

چون سنش هم کم نیست برای دبستان

از مدرسه نامه بگیرید ببرید مرکز مشاوره اموزش و پرورش

بررسی کنید که توی محیط مدرسه چی باعث اضطرابش میشهچون سنش هم کم نیست برای دبستاناز مدرسه نامه بگیرید ...

از کلاس اول شروع شد معلمش تهدید میکرد به اینکه میبرتش تو کلاس در میبنده شب تا صبح تو تاریکی تو مدرسه بمونن یا از مدرسه آخراجشون میکنه