2777
2789
عنوان

زایمانمه میشه برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم

انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی نازت صحیح و سالم بیاد بغلت 🤲🌹

لطفاً منو دعا کن هم برای سلام هم برای اینکه خدا دوباره دخترمو بزاره بغلم🥺😭

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

سلام عزیزم برات ویژه دعا میکنم ب دلت آرامش میده خدا. بیخود نگران نباش همچین درست میشه یکم دیگه فرشته خوشگلتو می‌داری بغلت منم نزدیک زایمانمه تا الان تحمل کردی اینم حل میشه چیزی نمونده بیا خبر خوب فرشتتو بهمون بده

به امید خدا و ان شا ٔالله که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم.حالا که بحث دعا داغه برا ماهم دعا کنی خیلی خوبه هم وضعیت کشورمون رو به راه شه هم ی پولی دستمون بیاد خونمونو درست کنیم.خسته شدم به خدا🥺🥲

انشالله نی نی سالم بیاد بغلت زایمانت راحت باشه عزیزم برات آیت الکرسی خوندم برای منم دعا کن 

موقع دردات آب میوه ترجیحا اناناس بزار کنار دستت ازش بخور خرما هم خیلی خوبه بعد زایمانت هم 7تا دونه بخور 

سلام عزیزم برات ویژه دعا میکنم ب دلت آرامش میده خدا. بیخود نگران نباش همچین درست میشه یکم دیگه فرشته ...

خیلی میترسم 

زایمان طبیعی خیلی سخته حدااقل برای من...

ممنون از دلگرمیت♥️

اوخیییشششششش

چشم باز کردم با این تاپیک قشنگ، چشمم روشن شد 😍😍😍

امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی

باشین برقصین، آهنگ شادبزارین، لحظه های آخر بارداری هست.

موفق باشین خانوم قوی!😘😘😘😘😘 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
به امید خدا و ان شا ٔالله که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم.حالا که بحث دعا داغه برا ماهم دعا کنی خیل ...

خجالت میکشم بخدا ...اخه من که بنده ی پاکی نیستم 

بخوام از وضعیت کشور بگم کلا تاپیک میشه سیاسی سعی میکنم هیچی نگم و فقط بگم خدا به دادمون برسه 

میدونی شما که قصدت کار مفید و خیره یعنی ساخت خونتون بهت قول میدم خدا کمکتون میکنه منم دعا میکنم اگر قابل باشم