2777
2789
یاده خودم افتادم،پارسال شوهرم پول نداشت واقعا توفشاربودیم همش دنبال چیزای ارزون بودیم ک بتونیم ی چن ...

چرا داره حداقل که میتونست یه روسری بگیره 

البته من تا الان خودمو نگه داشتم چیزی نگفتم غرورم اجازه نمیده بهش بگم به من ندادی و اینا شاید یه روزی بزنم تو سرش

مدال قشنگترین امضا میرسه ب شما 👏👏👏👏👏

ممنون 🌹💖

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم رفتم برای مادر شوهرم کادو بگیرم دو تا لباسم برای خودم خریدم زنگ زدم بهش گفتم بجای شما خودم برای ...

باز خوبه شوهرت چیزی نگفته 

من برم واسه خودم بخرم غر میزنه که کلی لباس داری باز چرا میگیری ولخرجی و فلانی 

سعی خودمو میکنم ولی اینا زرنگتر از این حرفانما خانما نزدیک تولد و روز زن که میشه اخلاقمون بد میشه ول ...

دقیقا شوهر خودم همینجوره، من واسش روز مرد و تولدش هدیه و... ولی میبینم حتی روز تولدم یادش نیست ولی روز تولد مامانشو خوب بلده،،، 

هزاران بار بهش گفتم مناسبتهابرام مهمه ولی اهمیت نمیده، منم فهمیدم دارم خودمو بی ارزش نشون میدم که براش تولد و... میگیرم و اون نمیگیره،، اصلا عذاب وجدان نگیر و ریلکس بگو خب فکر کردم برات مهم نیست و... چون خودت تولدم نمیگیری حتما خوشت نمیاد، طعنه بزن بعدم سرتو گرم گوشی و... کن، حتی روز مرد و تولدشم غذای حاضری بذار 

چرا داره حداقل که میتونست یه روسری بگیره البته من تا الان خودمو نگه داشتم چیزی نگفتم غرورم اجازه نمی ...

اهان پس شوهره شما داره،فک کردم شاید توشرایط مالی بدی هس واس همون....گلم شوهرت ازونا نیس ک سوپریزت کنه؟

یاده خودم افتادم،پارسال شوهرم پول نداشت واقعا توفشاربودیم همش دنبال چیزای ارزون بودیم ک بتونیم ی چن ...

هرچقدرم نداشته باشن یه شاخه گل ک میتونن بگیرن، یه نفرو میشناختم خیلی وضعشون بد بود ولی اضافه کار میرفت تا روز تولد و زن واسه همسرش بهترین هدیه و حتی سرویس طلا بخره،، 

شوهرمنم وضع مالیش خوبه اما بمن ک میرسه جیب خالیشو نشون میده و میگه ندارم،، نه تولد نه روز زن هیچی ک هیچی، روز تولد من دوروز قبل از تولد مامانش بود هیچی برام نگرفت،، ولی فرداش منو برد خرید واسه مامانش، داشتم میترکیدم از غصه و ناراحتی چون همش یکماه از عروسیمون میگذشت، 

بعد از دوروز چون مامانش بهش گفت رفت واسم لباس خرید ولی از هزار تا فحش برام بدتر بود چون هدیه زوری بدرد نمیخوره منم نپوشیدمش، بعضی مردا واقعا بیشعورن و حرف نداشتن نیست، چون اگر بخوان کاری کنن بقولا با قرض هم میشه یا یه شاخه گل هم بسه

هرچقدرم نداشته باشن یه شاخه گل ک میتونن بگیرن، یه نفرو میشناختم خیلی وضعشون بد بود ولی اضافه کار میر ...

اره گلم ولی شوهره من پارسال درسته خراب کرد،اما بعد تو تولدم النگو خرید،توسالگرد ازدواجمون ی تکپوش خوشگل خرید خیلی جاها جبران کرد خیلی جاها بی مناسبت گل و کادو میخره،ولی نظر من اینه کلا این مناسبتا باعث دعوا و قهرمیشه......من روز مرد یا تولد شوهرم هیچوقت کادو نخریدم براش ولی خب کیک پختم و ی شام خوب.....ولی من خودم توقعم زیاده🥲دوس دارم وقتی ب کسی چیزی میخره بمنم بخره......

اره گلم ولی شوهره من پارسال درسته خراب کرد،اما بعد تو تولدم النگو خرید،توسالگرد ازدواجمون ی تکپوش خو ...

احساس و دنیای زنها باهمین چیزای کوچیک خوب و شاد میشه عزیزم  که اکثر مردا توجه ندارن، خودم وقتی میبینم شوهرم درک و شعور این چیزارو نداره حس بدی دارم انگار تو خونش دارم نوکری میکنم چون خرجی هم نمیده دیگه بدتر، ولی خداروشکر بازم همسرشما بارهاجبران کرده و درکش بالاتر از بیشتر مردا هست