که من الان ژاعت ۷ از خواب خوش بیدار شم باید برم یه نوار خونیییی عوض کنم بعد لباستم کثیف شده باشهه😭😭😭
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از رختخواب گرم و نرمت پاشدی رفتی عوض کردی دوباره اومدی هروقت روز اول پریودی تو مدرسه ابتدایی اونم پسرونه بودی اونم با کلی پسر بچه شیطون که مدام باید بدوئی مبادا همو بکشن و نتونی دم ب دقیقه بری عوض کنی تازه قدر دقایق الانو میفهمی
از رختخواب گرم و نرمت پاشدی رفتی عوض کردی دوباره اومدی هروقت روز اول پریودی تو مدرسه ابتدایی اونم پس ...
بودم عزیزم درک میکنم تازه سرویس بهداشتی هم جدا نبود...
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
منم پریودمدیشبم از درد نخوابیدم :( ظهرم باید برم سرکار یه سره سرپا باشم :( اصلا جون تو پاهام نیست
💔 اول صبح نمیدوننم چرا اتفاقی هم نیوفتاده میخوام بزنم زیر گریه