2777
2789

بله 

مامانم بابام 

البته که خیلی وقتا همونا هم باعثش شدن پلی خب

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من زندگیم خ داغونه خ 

شوهر بی شرفم مدام در حال خیانته 

بابام ک نفسم ب نفسش بنده دکتر گفته فقط یکسال دیگ هست 😭😭

دو تا بچه کوچک ک همه مسولیت شون با خودمه 

یبار خودکشی کردم همون موقع هم پشیمون شدم 

آخه این دنیام ک جهنمه اون دنیا رو هم خودمون رو جهنمی کنیم ک چی بشه دندون رو جیگر میزارم تا این چن سال عمر هم بیاد بگذره 

آره

ترس از قیامت

و این که به تازگی داغ جوون دیدیم از نزدیک دیدم حتی کسایی که باهاش خوب نبودن داغون شدن

پدر و مادرم

خواهرای کوچیکم

این دلایل جاهای حساس پشیمونم کردن 

الانم به چسبیدن به خدا و خانواده دارم سعی می‌کنم دلیلی برای به گناه آلوده نکردن خودم پیدا کنم ..

زیاااااااد

ولی خب بچهام چی چطور تو دنیایی که خودم تحمل بدیاشو ندارم رهاشون کنم باید قوی ادامه بدم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫