2777
2789
عنوان

بنظرتون ب روی مادرشوهرم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 83 پست

به نظرم چون تو هم در مقابل نرفتی ، دیگه نیاز نیست گله کنی اگه اون چیزی گفت که نیومدی و فلان اون وقت بگو 

باور کن بقیه جاری هات تو اون مهمونی گفتن خوش ب حال فلانی ک نیست .

تو فقط رو رابطه خودت و شوهرت تمرکز کن و سعی کن هرروز بهترش کنی 

نه بنظر من نباید ناراحت بشی

خودت میگی سالی یکبار میرم

اگر گلگی کنه دفعه دیگه دعوتت میکنه

اون دعوت کنه توام باید دعوت کنی و روابط بیشتر میشه

من باشم اصلن اصلن مستقیم و تنها باهاش همکلامم نمیشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا مادر بزرگ جاریم مرد همه بچه هاشو جمع کرد رفت خونه اش مادربزرگ من فوت شد نیومدن باورت میشه گله ...

میشه منم راهنمایی کنین .

منم مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد از هر فرصتی استفاده کرد که بهم تهمت بزنه .مثلا میرفتم بیرون زنگ میزد به شوهرم که زنت کجا رفته با کی رفته حتما یه کاری میکنه و از اینجور چیزا شوهر منم حساسه و یکم بدبینه .باور میکرد با من دعوا میکرد .یا خیلی چیزای دیگه .

دفعه اخری که بهم تهمت زد و زنگ به شوهرم زد منم هرچی از دهنم  در اومد بهش گفتم و دعوای بدی کردیم و من دو ماه رفتم خونه پدرم قهر .بچه هامم نبردم ..

بعد شوهرم خیلی پشیمون بود و گریه میکرد.و یه جای دیگه خونه اجاره کرد و بدون اینکه من برم وسایلو جمع کنم خودش همه وسایلو اورد تو خونه جدید .تا من برگشتم .

حالا مادرشوهرم طبقه همکف هست و طبقه ۲ و ۳ مال خودمون بود که خالی مونده.

ولی من دلم برای خونم خیلی تنگ میشه گریه میکنم عادت داشتم به خونه خودم .

از اونطرفم خانواده م میگن به هیچ وجه نباید اجازه بدی اونا بیان پیشت نه خودت باید بری ..

نمیدونم چیکار کنم جای من بودین چیکار میکردین؟

برمیگشتین تو اون خونه که البته همش اذیت و دعوا باشه یا مستاجر میموندین

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
میشه منم راهنمایی کنین .منم مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد از هر فرصتی استفاده کرد که بهم تهمت بزنه .مثلا ...

ارامش داشتن از همه چی مهمتره من دوست ندارم با خانواده ی شوهرم تو یک شهر باشم برای همیشه ازشون دور باش رفت  وامدت رو هم زیاد نکن

ارامش داشتن از همه چی مهمتره من دوست ندارم با خانواده ی شوهرم تو یک شهر باشم برای همیشه ازشون دور با ...

میدونی فقط از اینکه تو خونه ی خودم نیستم خیلی عذاب میکشم .دو تا خونه دارم و باید مستاجر باشم .

روزی هزار بار میگم خدا لعنتشون کنه .

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
بازم بنظرم پیش مادر شوهر من گله مادر همسرم کمر همت بسته ب بدنامی من چون فامیل دورم هستیم همه جاازم ب ...

می دونی چیکار کن اگه مطمئنی دعوتت کردن و مادر شوهرت نگفته به شما  وقتی طرف دیدی مثلا کسیش فوت شده یا عروسی بوده بهش تسلیت یا تبریک بگو و بهش بگو اطلاع نداشتم و بهم نگفتن و الا حتما میومدم حضوری برای عرض ادب اون وقت اون آدم می فهمه که به شما نگفتن و تو بد نمیشی

میدونی فقط از اینکه تو خونه ی خودم نیستم خیلی عذاب میکشم .دو تا خونه دارم و باید مستاجر باشم .روزی ه ...

خب چرا شوهرت خونه رو نمی‌فروشه جای دیگه بخره؟ اصلا با مادر شوهرت تو یه خیابون هم زندگی نکن نزدیکش باشه همش زیر ذره بین اونی شاید دلت نخواد خانوداه شوهرت بدونن وقتی از در بیرون میری کجا میری 

منم یه بار مهمونی بودیم داشتم غذا می‌میخوردم ناخواسته خورشت رو برداشت ک ببره جمع کن داد زدم بده من هنوز غذا نخوردم چون بچه کوچیک داشتم دیر شام خوردم اونم سریع گذاشتش سر جاش🤣🤣🤣

با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉

میدونی فقط از اینکه تو خونه ی خودم نیستم خیلی عذاب میکشم .دو تا خونه دارم و باید مستاجر باشم .روزی ه ...

برو خونه خودت ولی حدتعیین کن. میفهممت منم همین بلاسرم اومد

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

منم یه بار مهمونی بودیم داشتم غذا می‌میخوردم ناخواسته خورشت رو برداشت ک ببره جمع کن داد زدم بده من ه ...

باز دمت گرم حرفتو زدی 

من فقط خودخوری میکنم قرمز میشم رنگم میشه عین لبو لال میشم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
می دونی چیکار کن اگه مطمئنی دعوتت کردن و مادر شوهرت نگفته به شما وقتی طرف دیدی مثلا کسیش فوت شده یا ...

نه متن منو متوجه نشدید 

مادر شوهرم همه بچه هاشو دعوت  کرده بود جز شوهر من که پسرش میشه 

خودش دعوت نکرده ازقصد 

یعنی کار همیشکیشه

میشه منم راهنمایی کنین .منم مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد از هر فرصتی استفاده کرد که بهم تهمت بزنه .مثلا ...

نه اشتباه نکن برنگرد .خونه خودتو بده اجاره تاخالی نمونه 

مطمئن باش اون مادرشوهر همیشه همینه اخلاقش عوض نمیشه مخصوصااینکه الان ازت کینه داره 

یعنی چی دلت ب خونه خودت تنگ شده 

دلت برای درودیوار ش تنگ شده یا برای اذیتای مادرشوهرت 

وقتی نشستی سررزندگیت و ب همسرت وفاداری چراباید شک بندازه بجونش 

نه بنظر من نباید ناراحت بشیخودت میگی سالی یکبار میرماگر گلگی کنه دفعه دیگه دعوتت میکنهاون دعوت کنه ت ...

آره درست میگی اینم هست 

من اصلا نمیتونم تحملش کنم حتی برای یک ساعت 

نگاه‌اش پر کینه ست پر از خشم 

من میگم  الان جاریا و داماداشون فکر میکنن ما منزوی هستیم ک جایی نمیریم خبرندارن ک اون زن باعثش

البته هرچقدر کمتر می بینمشون آرامشم بیشتره 

اونا مثل ما نیستن همش فضولی غیبت اینو اونو مسخره میکنن 

ولی ما توجمعمون بگو بخندداریم باکسی کاری نداریم 

پیش اونا یکی دوبار طبق عادت گفتم خندیدم پشتم کلی حرف درآوردن دیگ سرسنگین شدم

به نظرم چون تو هم در مقابل نرفتی ، دیگه نیاز نیست گله کنی اگه اون چیزی گفت که نیومدی و فلان اون وقت ...

جاریام همشون باهاش مشکل داشتند 

انقدر پشتشون بدگویی کرد غیرمستقیم رو نداد 

از ترسشون رفتن سمتش 

شدن دقیقا اونیکه اون میخواد 

ولی من نمیتونم تمام زندگیمو اجازه  شو دست اون بدم