2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 292559 بازدید | 1593 پست

داری اشتباه دلسوزی میکنی

زندگی خودت رو خراب کنی که چی بشه؟! 

میخواد تهران بمونه، تهران پر از خوابگاه و خونه مناسب مجرد و... هست 

نمیخواد تهران بمونه، میخواد خونه شما بمونه به هر دلیل 

یا به قول خودت با شوهرت رابطه ای داره یا دلش نمیخواد پول خرج کنه اجاره خونه بده 

اگر شوهرت منطقی بهت گوش نمیکنه، بزن کولی بازی، واقعا دلیلی نداره دختر خاله شوهرت وسط زندگی شما باشه 

شوهرش خودش زنگ زده بیاد   این خانوم هم محترمانه رفتار کرده باهاش   شوهرشم حتما گفته تنهاست کمک  دستشی وفلان.

اگه یه بار بگه شاید بره این اصلا نگفته بهش  اونم فکر کرده راضین همه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آهاندرود بر شماشما که جواب دادی تاپیکم احتمالا رفته تو تاپیک های به روز رسانی شده و یه عده معلوم الح ...

پس اگر از من بابت ترکیدن تاپیکت دلخوری ببخشید منظوری نداشتم دوست داشتم منم نظرم رو بدم 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

اگه رابطه ای هم نباشه ونبوده شک نکنید رفته رفته شکل میگیره  ویک روز چشاتو وا میکنی میبینی اون خانم خونس وشما باید برین  اینو گفتم  چون دیدم این ماجرا رو

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
به این راحتی نمی شه حرف از خیانت زد.سن خانم بالاست و همسر استارتر تو شهر دیگه کار می کنه و خونه نیست ...

اتفاقا چون میخواد مطمئن باشه جاش خوبه و سهم کس دیگه ای نمیشه تو خونه اش نگه داشته 

ببین شوهرت چیکار میکنه به عنوان آخرین فرصت به شوهرت بگو بیرونش کنه

اگر دیدی شوهرت کاری نکرد خودت دست به کار شو 

اگر باهاش تعارف داری، به ی بهونه ای بیرونش کن، اول کلید رو ازش بگیر، مثلا قفل در رو عوض کن بگو خراب شده بو و کلید بهش نده، بعد هم بگو میخوام برم مسافرت چند روز، دیگه کلید نداره اگر هم گفت کلید بده بپیچون 

حتی شده بذار وسایلش توو خونه ت بمونه، خودت دو سه روز برو ی جایی بعد بگو عههه یادم رفت 

یا ی روز وسایلش رو جمع کن بگو من عجله ای دارم میرم مسافرت وسایلت رو جمع کردم چون عجله داشتم نمیتونستم منتظر بمونم بیایی جمع کنی 

ببین اگر شوهرت بیرونش نکرد، خودت شده با قهر و دعوا بیرونش کن 

اون خانم هنوز عده داره

چقدر ساده ای عزیزم 

خیلی زن ها محرم نامحرم سرشون نمیشه و خیانت کار به همجنس اند

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
داری اشتباه دلسوزی میکنیزندگی خودت رو خراب کنی که چی بشه؟! میخواد تهران بمونه، تهران پر از خوابگاه و ...

فردایی تاپیک میزنه خیانت دیدم 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
فردایی تاپیک میزنه خیانت دیدم

واقعا 

چطوری خود استارتر دو ماه تحمل کرده نمیدونم. والا من دو روز هم نمیتونم یکی رو تحمل کنم 

انقدر غیرارادی بد رفتار میکنم که طرف خودش جمع میکنه میره 

آری ولی فکر میکنن بیوه و مطلقه یه لقمه ی آمادس

اون دیگه مشکل مرداست ن مطلقه ها

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.