2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 145697 بازدید | 1082 پست
امشب زدم ب سیم آخر شوهرمم تهدید کردم همسایه پایینی گفت نکنه شوهرت صیغش کرده ابروم تو درو همسایه هم ر ...

شما مشکل از خودته چطوری زندگی میکنی که همسایه ت به خودش جرات میده نظر بده در مورد زندگیت

از این زنایی که به هرکس و تاکسی میرسن سیر تا پیاز زندگی و شوهرشونو میریزن رو دایره اینقدر بدم میاد که

مشخصه با شوهرتم مشکل اساسی داری از اول داری فحشش میدی 

به بقیه هم توصیه میکنم بیخود راهکار ارائه نکنن این خانم همخ ماجرا رو نمیگه مشخصه 

مثلا ممکنه دخترخالهه طلبکار اینا باشه و کلی پول دستشون داشته باشه (بعنوان مثال میگم) ولی این قسمتشو تعریف نمیکنه

کلا اینمدلیه اینکا همه اونچیزیکه بنفع خودشونه فقط تعریف میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با برادراش صحبت کن بگو خواهرتونو ببرید 

بزرگتری عاقلی کسی ندارین تو فامیلتون؟

ببخشید ولی استارتر جان فکر میکنم از لحاظ بهره ی هوشی یک مقدار کم داری 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

این حرفها رو ول کن تقصیر خودم بود احمق بودم به هر حال کسی نیست که کاری نکرده باشه و حسرت نکشیدهباشه کاری برای ثواب یا هر نیتی کردی الان نمیخای اون کار رو ادامه بدی تموم شد رفت برای ارامش خودت و ذهنت قاطع بهش بگو حرف مردم نصیحتها گفتارها شکها رو ول کن به ندای درونت گوش کن اون خودش بلده چیکار کنه و خدایی داره نمیخای خونت باشه تمام و خلاص

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
شهرستانن این پرروه اتاق بچهارو برده واسه خودش باید دربزنیم خانم اجازه بده بریم حموم خجالتم نمیکشه

عزیزم من باردارم حسمم قوی تهمت نمیزنم قضاوت هم نمی کنم ولی حتما همین امشب بیرونش کن یکم دیگه خونتون بمونه روش باز بشه اونه که تو رو بیرون میکنه متوجه حرفم میشی ؟ 

اگه زبون حالیش بود باید با همین رفتارا اب میشد از خجالت وقتی نمیفهمه دعوا راه بنداز تو در همسایه پرتش کن بیرون مطمئن باش هر کی بفهمه به شما حق میده 

بچه های خودِ شوهرِ هست این دوتامالِ اسی نیست

مطمینی؟!من اینجوری خوندم که مال خوداستارتر از ازدواج قبلشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من واقعا موندم از این حجم از سادگی شما. همینجوری خجالت بکش رعایت کن تا فردا تورو بیرون کنه خودش بشینه جای تو. زن انقدر بی عرضه و بی دست و پا ندیده بودم.شوهرت هم گوه خورده دلش سوخته اااااگه سر و سری بااین نداشت محااال بود یک روز تو خونش نگه داره. از این سادگیت واقعا عصبی شدم

بچها من میرم خبری شد تاپیک میزنم میگم گزارش بزنین این تاپیک بترکه نره پربازدید فک وفامیل شوهرم ببینن ...

تو از چی می ترسی ؟؟؟ خب شر بشه 

والا باید تا اخر عمر ممنونت هم باشن که دو ماه نگهش داشتی 

همین فک و فامیل عزیز حاضرن نصف این مدت نگهش دارن ؟ 

خیلی ساده ای اسی اعصابم خورد شد 

همینم گفتن از خداشونه اینو بگیره من غربیه ام ازدواج دومم بود دوبچه دارم شوهرم مجرد بود بامن ازدواج ک ...

اینه دیگه اینجا گفته بچه ها مال خودشن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

همینم گفتن از خداشونه اینو بگیره من غربیه ام ازدواج دومم بود دوبچه دارم شوهرم مجرد بود بامن ازدواج ک ...

اسی چطور عذاب وجدان نگرفتی با پسر مجرد ازدواج کردی که هیچوقتم قرار نیست پدر بشه؟  لطفا جز اسی کسی ریپلای نزنه

اسی تاپیک قبلیت خیلی باهات حرف زدم الان فهمیدم بچه ها مال خودتن، چرا حس میکنم نقشه خانواده شوهرته که تو و بچه ها رو بیرون کنن این زنش شه. پس تا شوهرت نیومده بندازش بیرون گاهی باید سلیطه بود نه بی دست و پا

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

خانم‌ها این خانم استارتر با شوهرش مشکل اساسی داره

اینجا که یکسره فحشش داد 

تو تاپیک قبلشم نوشته

((بدرک بره عقدش کنه گورشو گم کنه امروز به مادرشوهرم گفتم فقط از پیش من بره همین الانشم کلی حرف وحدیث پشت شوهرم هست امروز همسایه میگه نکنه شوهرت صیغش))

کسیکه حرف همسایه براش مهمتر از اینکه شوهرش عقدکرده با زنه یا نه رو چه نصیحتی میکنید اخه

حتما هم چیزی هست که دخترخالهه رو بیرون نمیکنه کسیکه چشم دیدن شوهرشم نداره حتما چیزی هست که دخترخالشو تحمل میکنه

ببخشید ک اینو میگم ایا مغز تو سرت هست؟تو تاپیک قبلیت ب شوهرت میگی عقدش کن...یه فکری براش کن🙄چکاریه چه حرفیه اخه زنگ خطر واسه زندگیت به صدا دراومده توجه نمیکنی هیچ تازه شوهرتم هول میدی سمتش؟

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

زنگ بزن مادرشوهرت بیادخودش درست میکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید