2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 127823 بازدید | 971 پست
من حوصله ندارم شوهرم بچه دوست داره طفلی

چندساله ازدواج کردی؟

الانم دیر نیست اون‌مرد بچه های تورو پذیرفته تو نمیخای براش یه بچه بیاری طعم پدرشدنو   بچشه و اینکه پیوندتون محکم تر بشه 

اگه ادم خوبیه و ازش مطمینی حتما بچه دارشو 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اره ۲ ماهه دارم تحمل میکنم روانی شدم همسایمون چندوقت پیش بهم هشدار داد جدی نگرفتم

عزیزم الان چه زمونه ای هست که بخوای دلسوزی کنی ،هر بلایی سر ادم میاد از دلسوزی اونم از نوع غیرمنطقیش هست نمیتونی رُک بگی خب با ملایمت بگو ، بگو معذرت میخوام اینو میگم ولی ما یه خانواده هستیم شما چند ماهه وارد حریم خصوصی ما شدی احساس راحتی ندارم و جایی که دلم میخواد هم نمیرم بخاطر شما  ، من فقط میتونم یه روز مهمونداری کنم نه چند ماه هیچکس نمیتونه یه شخص جز پدر و مادرش رو چند ماه تحمل کنه تو خونه .....والا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ۲ ماهه دارم تحمل میکنم روانی شدم همسایمون چندوقت پیش بهم هشدار داد جدی نگرفتم

همین امروز باهاش صحبت اش رو شروع کن بگو چقدر پول داری خونه رهن و اجاره کنی.

بگو بالاخره باید یک فکری برای آینده ات بکنی.

بهش بگو از همین امروز بیا آگهی های دیوار رو برای خونه ببینیم خونه برات پیدا کنیم.

تو سایتها دنبال کار هم بگردیم برات

خودت اول جستجو کن بهش بگو این خونه خوبه

این شغل خوبه بری مصاحبه

بعد بگو با گوشی خودش سایتش رو بیاره توش برگرده

هی هم هر روز ازش بپرس خونه مناسب تو دیوار پیدا کردی...

بهش بگو یا برو با پدر مادرت آشتی کن و اونجا بمون که خرج رهن و اجاره هم ندی

اون به شوهر شما نامحرم هست و مطلقه هم هست و اصلا درست نیست تو خونه شما زندگی کنه.

حتی اگر شوهرت شهرستان هست و دیر به دیر بیاد بازم نمیشه.

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

ایمو شوهرمو چک کردم چندوقت پیش والا این همش کرم ریخته پسرخاله دکتر پوست کجا برم پسرخاله فلان ...بجان ...

خب کرم ریخته که ریخته . متاهل باید متعهد باشه و هرزگی نکنه . گیریم یکی برات کوخ ریخت . دلیل میش بری باهاش؟!!

همینم گفتن از خداشونه اینو بگیره من غربیه ام ازدواج دومم بود دوبچه دارم شوهرم مجرد بود بامن ازدواج ک ...

حفظ زندگی ات از همه چیز مهم تره

هم باید پیشگیری رو کنار بذاری و از شوهرت بچه دار بشی که زندگی تون محکم تر بشه هم اینکه همین امروز باهاش صحبت کنی تو دیوار سریع دنبال خونه برگرده 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

عزیز مطمئن باش اگه تا دلانم شوهرتو از راه به در نکرده باشه از این ب بعد حتما.مواظب خودتون باش.

پیرزنه میگه با طبقه بالایی نشستیم غیبتتو کردیم نکنه شوهرت صیغش کرده چرا زن جوان تو خونت گزاشته بمونه ...

چرا از اول نرفت خونه مادرشوهرت که خاله اش میشه؟!!!!!!

چشم عزیزم

شوهرت بهش بگه تا وقتی اینجایی مسئولیتت با ماست میترسم اتفاقی بیفته برات و بقیه از چشم ما ببینن

بگه برامون حرف دراوردن

بگه صاحب خونمون میخاد بیاد سر وقتمون که چرا یه نفر اضافه شده بهتون

بگه برو شهر خودتون اونجا احتمالا شوهرت بیاددنبالت باز

بگه برو شهر خودتون تکلیفت روشن بشه اینجوری خونه اینو اون نمیشه بری.

اسی این شخص اصلا عزت نفس نداره ینی من خونه برادرِ خودمم بخداوندیه خدا چند سال یبار میرم و بیشتر از دو روز نمیمونم همون دو روزم احساس میکنم دارم خفه میشم از خجالت.

این ادم‌نه میدونه غرور چیه،نه میدونه شخصیت چیه،نه میدونه حریم شخصی چیه و...

کلا ادم نرمالی نیست خدا کمکش بده.

فقط بفرستینش بره تا تکلیفِ خودشم‌مشخص شه اخه تا کی آواره باشه خونه اینو اون

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

شوهره یه جایی رو براش بگیرهزنی که طلاق گرفته .مظلومه

تو اگه تو این مملکت سمتی داشتی حتما یه حقوق هم واسه مطلقه ها می‌دادی  همه مطلقه ها بد نیستند. اما اما بعضی هاشون بدشون نمیاد زندگی بقیه رو بهم بریزن نمونش دختر خاله شوهر استارتر

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟