یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نیومده از بوشهر راه افتاده شب میرسه خودم بهش میگم شاید بهش برخورد اون بیادم شاید چیزی نگه باز بگه گن ...
من تاپیکتو خوندم عزیزم بخدا نمیخوام دلتو خالی کنم دقیقققا همین ماجزا برای برادر زن داییم پیشومد مستاجر گرفتن خواهر زن مستاجرشون که حداقل بیست ساب از،شوهر کوچکتر بود با خانم زن برادر زن داییم دوست شد هرروز میومد خونش اهر سرم با شوهرش ریخت رو هم با هم گرفتنشون یه دیه هم گرفت از مرده بعد چند سال که همه فکر میکردن تموم شده و حتی دو تا بچه دیگه به دنیا اورر زنه کاشف به عمل اومد یواشکی تو یه شهر دیگه اونو گرفته اخر سرم انقدر مخ مرده رو زد که زن اولشو با چهار تا بچه طلاق داد دیگه خود دانی من جات باشم به دختره میگم گوشیتو بده میخوام زنگ بزنم گوشیم روشن نمیشه ازش بگیر گوشیشو چک کن بعد بگو دفعه دیگه به شوهرم زنگ بزنی شگایتت میکنم گم شو بیرون این طرفام پیدات نشه