2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 137419 بازدید | 1045 پست
همینکارو میکنم پدرم دراومد از بس حرص اینو خوردم

حتما به شوهرت بگو همسایه ها پشت سرت اینو گفتن اونو گفتن پیاز داغشو زیاد کن 

بگو فکر خونه واسه خودمون باشه من دیگه روم نمیشه اینجا زندگی کنم ابرو واسم نزاشتی 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
اره ۲ ماهه دارم تحمل میکنم روانی شدم همسایمون چندوقت پیش بهم هشدار داد جدی نگرفتم

عزیزم به فکر زندگی خودت باش بهش بگو بره حالا ناراحت بشه یانشه اصلابرات مهم نباشه خدایی نکرده مجبور نشی دوروز دیگ خودت باپای خودت ازخونت بری اون بشه خانوم خونه ،همسایه ی چیزی فهمیده که بهت هشدار داده پس تادیرنشده دست به کارشو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر عزیز اگه تند حرف زدم من رو ببخش واقعا هیچ کدوم از ما تو موقعیت شما نیستیم و نمی‌دونیم چه شخص ...

عب نداره اتفاقا خوب کردین تندحرف زدبن دلسوز واقعی شماین مشکلم همین کم رو بودنه کار دستم داده 

به خوده دختره میگم مادرش اگه مادر بود یه پولی میدادن این یه اتاق بگیره

خب وقتی بگی بلکه حیا کنه بیاد

ای خدا بگم چیکار کنه این دخترو اخه نمیگه خودم زندگیم ب فنا رفته الان خونه نامحرمم زندگی میکنم برا این زن و شوهر هم مشکل درست میکنم😒

خب خانم مشهد نمیاد همشهریمم که هست🤧😅 برنامه ش چیه که تهران بمونه هدفش چیه میخواد چیکار کنه

خب وقتی بگی بلکه حیا کنه بیاد ای خدا بگم چیکار کنه این دخترو اخه نمیگه خودم زندگیم ب فنا رفته الان خ ...

میگه میخام مهاجرت کنم تو رویا زندگی میکنه تهران آزاده کسی کنترلش نمیکنه مشهد این ازادیو نداره

بااختلاف عجیب ترین تاپیکیه که تو سایت خوندم و فکر میکنم راست باشه

ولی امیدوارم که نباشه

من مهمان یه وعده ناهار بمونه

بخواد شام هم بمونه بداخلاق میشم و سرسنگین

دیگه طرف دمشو میذاره رو کولش ومیره

چه مرد باشه چه زن وچه فامیل خودم چه شوهر، برام فرقی نداره

مگه خونه من کاروانسراست

ومن نیروی خدماتی ام

خودمم بخوام دو وعده جایی بمونم اذیت میشم

مادرشوهرمم میگه برو میترسم خونه زندگی بمونه واسش

نهههه اضلا اصلا از خونت نرو اصلااا

یهش بگو فلانی نمیخای بری دوماهه اینجایی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

[QUOTE=365371904]ب خونوادش بگو من دیگه نمیتونم خاهرتونونگه دارم این فک کنم تاآخربخادپیش شما بمونه ها ...

شک نکن اونا میدونن رابطه ای هس بین شوهرت و اون مادرشوهرتم اگ میگ برو میخاد جا برا دختر خاهرش باز شه

[QUOTE=365376864]خب وقتی بگی بلکه حیا کنه بیاد ای خدا بگم چیکار کنه این دخترو اخه نمیگه خودم زندگیم ...

عزیزم یک بار سختیشو بجون بخر محکم وایستا بگو بره بنظرمن تا وقتی شوهرت نیومده بفرس بره چون اون یا میخاد میانجی گری کنه یا اشک اونو ببینه دلش به رحم بیاد یک وقت میبینی اگ‌تا باحال چیزی بینشون نبوده پیش بیاد میبینی بردش یک جایی رو براش گرفت تا نیومده بفرس بره که بره سریمی دیگ خراب بشه وگرنه آرامش زندگیتو کامل ازت میگیره  

لایک کنید منو تاپیک گم نکنم 

منتظرتم دختر قوی باش از قوی بودن هیچ وقت ضربه نمی‌خوری اگ ضعیف بودن که هرکس رد بشه یک ضربه بهت میزنه حوری باهاش حرف بزن بره که دیگ پیداش نشه

باز نره جایی بیرونش کنم بفکر اومدن دوباره باشه هرچی از دهنت درآمد بگو بیخیال باش

آدم باید دلسوز خودشو زندگیش باشه به فکر بچه هات باش

شهرستانن این پرروه اتاق بچهارو برده واسه خودش باید دربزنیم خانم اجازه بده بریم حموم خجالتم نمیکشه

پس شک نکن با شوهرت رابطه داره

سرپناه داشت ک اینجا نمیومد کل پولش یه تومنه کسیم راهش نمیده امشب میگفت خودکشی میکنم چرا خانوادم بفکر ...

زنگ. بزن ب داداشاش بگو

ببین جدی باهاش حرف بزن بهش بگو خوابگاه بگیره دیگه نیازی ب وسیله نداره ی تخت بهش میدم برای خواب. ناهارو شامشم باید خودش بده بگو برو سرکار 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
[QUOTE=365376864]خب وقتی بگی بلکه حیا کنه بیاد ای خدا بگم چیکار کنه این دخترو اخه نمیگه خودم زندگیم ...

مهاجرت😪😏😏😏

اگه اونقد پول داره که میتونه مهاجرت کنه چرا مستقل زندگی نمیکنه تا وقتی کاراش درست شه🤧