2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 127686 بازدید | 970 پست

اگربرای ثوابش توخونت راهش دادی دیگه تواین مدت ثوابش.بردی تازندگیت خراب نشده زودیه کاری کن هرگزازخونت بیرون نروکه خدایی نکرده بیاد جاتو بگیره بمون خونت هیج جانرو باکمک شوهرت بفرستش بره

من به اون خانوم به قول شما اسیحق میدم ولی یه زنی که طلاق گرفته هزار تا درد داره ..درد بی پناهی هم اض ...

دوره و زمانه بدی شده مردم خیلی بی رحم و خودخواه شدن چقدر ناراحت شدم از قضاوتای خانوما تو این تاپیک نمی ترسن سر خودشون یا دخترشان بیاد

به اسی حق میدم ناراحت و نگران زندگیش باشه ولی اخه تهمت و قضاوت؟ اونم چون زن همسایه گفته؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی تو با خودت چند چندی حرفات با هم نمیخونه احساس میکنم مارو سر کار گذاشتی خیلی ریلکسی

پلک روهم نزاشتم ریلکس چیم هرکی میبینه میگه چقدر لاغر شدی چیکار کنم امشب میخاستم جیغ بکشم از حرصم ک خر فرضم کردن

دوره و زمانه بدی شده مردم خیلی بی رحم و خودخواه شدن چقدر ناراحت شدم از قضاوتای خانوما تو این تاپیک ن ...

عزیزم اگرچیزی هم نباشه این خانم اعصابش به هم ریخته دیگه نمیتونه بیشترازاین مهمون داری کنه ماهم باشیم واقعاسختمون هست

۱۶ صفیحه خوندم فشارم سر صبح رفت بالا

چرا نمیتونی نه بگی؟قاطع باشی؟

خونه زندگیه اختیار دارشی

رک بگو موندنت خیلی طولانی شده لطفا امروز برو هر جایی که فکر میکنی مناسبته لزومی نداره بخوای بیشتر بمونی چمدونشو اماده کن بزار کنار در

امیدوارم دیر نجبنی تا به خودت بیای ببینی اون شده صاحب شوهر و خونه زندگیت ، و اونی که باید بره خودتی....

لطفا لطفا حرفام واست یه تلتگر باشه تا کاسه چه کنم دستت نگیری

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧿🪻

دوره و زمانه بدی شده مردم خیلی بی رحم و خودخواه شدن چقدر ناراحت شدم از قضاوتای خانوما تو این تاپیک ن ...

ببخشید کامنت شما رو خوندم همش برمیگردم عقب ببینم قضاوت چی کردن چیزی پیدا نمیکنم

قضاوت کجاست

خواهشا ناراحت نشو

به تو چه ربطی داره؟ که میگه نمیرم مشهد پیش خانوادم

هر جهنم دره ای که دلش میخواد بره

خونه حریم زن و شوهره

تو اینو با این شرایطش پذیرفتی پس هر اتفاقی ام که افتاد گله نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧿🪻

به جان بچه‌ام راست میگم باز خوبه بعضی چیزارو سانسور کردم یه موضوع ساده چقدر برا بعضیا عجیبه هرچند وا ...

ساده؟

ادم به خوشبینی تو ندیدم

طفلی تو این زمینه از جفت چشاتم بترس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧿🪻

وقتی یه زن طلاق میگیره یعنی راهی نداشته که با طرف سازش کنه و بدترین حالت ممکن اینه خانواده زن پشتش ن ...

من به شوهرم اعتماد داشتم بااین حرفای ک شنیدم شک کروم شوهرم چرا نگران این بود این هنوز مشهد بود این کشوندش تهران میخاست خونه مبله بگیره گفت ن زن تنهاست حرف درمیارن دخترخاله به این چه الانم دوماه من نگهش کردم بره بفکر خودش باشه 

ولی کلی نگاه کنییه زنی که طلاق گرفته سرپناهی نداره بی پناهی خیلی سختهشمام کمکش کن نهایتا یکی براش پی ...

سرپناه داره اما خانم بلندپروازه دوست نداره بره شهرشون میخواد تهران بمونه

بعدم قبل طلاق باید به اینا فکر میکرد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚