2777
2789

سلام پسرم ۶سالشه عفونت سرماخوردگی داره اون هفته رفتیم دکتر براش آموکسی کلاو۶۴۳ داد بهتر ک نشد هیچ دوروزه تب ۳۸ درجه داره ک با استامینوفن و شیاف یکمی بهتر میشه 

پیش دکتر رفتیم سرم وآمپول بهش زدن ومیگه همین شربت ۶۴۳ رو ادامه بده ...ولی هرچی بهش میدم عفونتش خشک نمیشه تبش قطع نمیشه به نظرتون آموکسی کلاو ۶۴۳ بهش ندم از داروخانه چی بخرم ک عفونتش زودتر خوب بشه؟؟ توشهرغریب هستم دیگه مغزم هنگه خیلی براش نگرانم سرش داغه آب بینیش عفونتی زرد هست 

اللهم عجل لولیک الفرج🌺🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون که دکتر گفته انجام بده

این بیماری همینجوره یکی دوهفته بچه را بد میندازه 

برای تب شکنی دارچین خیلی خوبه 

یک سرقاشق دارچین بده با اب بخوره نیم ساعت بعد تبش میشکنه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دختر منم 6سالشه همین مریضی رو داشت دکتر براش سرم داد و توی سرمش امپول تب برو ویتامین سی زد یه شربت کوریزان با شربت پلاژین کیدز و شربت ازیترومایسن داد هر 24 ساعت 4 سی سی و ایپوپروفن هر 8 ساعت سریع خوب شد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دختر منم 6سالشه همین مریضی رو داشت دکتر براش سرم داد و توی سرمش امپول تب برو ویتامین سی زد یه شربت ک ...

عزیزم میشه لطفا بگید شربت آزیترومایسن دوز چندهست؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌺🌺
دختر منم 6سالشه همین مریضی رو داشت دکتر براش سرم داد و توی سرمش امپول تب برو ویتامین سی زد یه شربت ک ...

خداروشکر ک خوب شدن 

برای پسرمنم شربت پلارژین نوشت ولی عفونتش بدجوره ک تبش قطع نمیشه 😔

اللهم عجل لولیک الفرج🌺🌺
خداروشکر ک خوب شدن برای پسرمنم شربت پلارژین نوشت ولی عفونتش بدجوره ک تبش قطع نمیشه 😔

ممنون انشالله پسر شما هم زود زود خوب میشه ببرش ازمایش خون بگیرن خدای نکرده عفونت نداشته باشه تو خونش بستری میکنن پسرم اینجوری شده بود دکتر 8 روز بستریش کرد تحت نظر خودشون دارو میدادن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام، منم همین مشکل رو داشتم که تب بچه ام با استامینوفن پایین نمیومد. بردمش دکتر، تو مطب دکتر بروشور شیاف ایبوپروفن رو دیدم، از دکتر پرسیدم گفت که شیاف ایبوپروفن تازه اومده و برای تب هایی که با استامینوفن پایین نمیاد خیلی خوب جواب داده، استفاده کردم و واقعا عالی بود چون بچم ایبوپروفن خوراکی هم نمیخورد و تف میکرد بیرون... فقط یه نکته داره اونم اینکه واسه بچه کمتر از شش ماه نباید استفاده بشه