2777
2789

من رفتم اولین بار آزمون شهری دادم متاسفانه رد شدم علتشم این بود که توی سرازیری خیابون تنگ گفت دور بزن منم نتونستم.

میشه توضیح بدید توی همچین سطحی چطوری باید دور دو فرمون بزنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور دو فرمونه گل احتمالا چون سرازیری هم داره باید نیم کلاچ هم کنی فقط حواست به اجازه ها باشه مثلاً خ ...

دور دو فرمون رو اوکی بلدم اما تو سرازیری خیلی سختم شد هی ماشین خاموش میشد یا برمیگشت

باید کلاژ درگیر بگیری و تا جایی که راه داره کنار بری و فرمون رو سریع و به موقع بچرخونی

دور دو فرمون رو اوکی بلدم اما تو سرازیری خیلی سختم شد هی ماشین خاموش میشد یا برمیگشت

فقط نیم کلاج باش .

البته زمان دنده عوض کردن کلاج کامل.

اما برااینکه خاموش نکنی باید نیم کلاج باشی.

شما مشخصه تسلط نداری و نیاز به تمرین بیشترداری حتما تمرینتو بیشترکن بعد امتحان بده.

نه نذاشتن.ببین ماشین هی خاموش میشدوبرمیگشت. دقیقا چیو با چی بگیرم که اوکی باشه

باید روی کلاچ کنترا داشته باشی

گلاچ درگیر باشه اصلا روی شیب ولش نکنی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

فقط نیم کلاج باش .البته زمان دنده عوض کردن کلاج کامل.اما برااینکه خاموش نکنی باید نیم کلاج باشی.شما ...

من کلی تمرین کردم هرکی رانندگیمو میدید میگفت یه راننده کاملی اما حقیقتش تا حالا تو سرازیری و خیابون تنگ دور نزدم

باید روی کلاچ کنترا داشته باشیگلاچ درگیر باشه اصلا روی شیب ولش نکنی

افسره همش میگفت گاز بده گاز بده.

آخه من با دور دو فرمون اصلا از گاز استفاده نمیکنم همش با نیم کلاچم

افسره همش میگفت گاز بده گاز بده.آخه من با دور دو فرمون اصلا از گاز استفاده نمیکنم همش با نیم کلاچم

درسته

باید گاز بدی و همزمان کنترل روی کلاچ

تسلط نداری 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

من کلی تمرین کردم هرکی رانندگیمو میدید میگفت یه راننده کاملی اما حقیقتش تا حالا تو سرازیری و خیابون ...

خب عزیزم توی جاده صاف همه راننده هستن. این چالشها هس ک فرق میذاره بین راننده واقعی یا فیک.

حتما تمرینتو توی این موارد مخصوصا هوای بارونی و برف بیشترکن. امتحان دادنو و مدرک گرفتن مطرح نیس تسلط داشتن مهمه.