2777
2789

منم براتون دعا میکنم هیچوقت درد نکشید نه خودتون نه خانوادتون ❤️

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
چدا خواهر گلم

دوتا از دندونام شکسته فقط ریشه مونده داخل ریشه حالا داخل لثه کیست عفونی دراومده...

بی نهایت درد میکنه😔

دندونام بعد بارداری دوقلو هام نابود شد😓😓😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا از دندونام شکسته فقط ریشه مونده داخل ریشه حالا داخل لثه کیست عفونی دراومده...بی نهایت درد میکنه ...

عزیزم از هر کجا شده ، یه اقدامی بکن عفونت دندون به همه جای بدن هم می‌تونه بزنه . به هر حال سلامیت مهمترین چیزه اگه فعلا نمیخای دندون بذاری فعلا ریشه هارو بکش تا تو فرصت مناسب ، زود ایمپلنت بکنی. 

.

عزیزم از هر کجا شده ، یه اقدامی بکن عفونت دندون به همه جای بدن هم می‌تونه بزنه . به هر حال سلامیت مه ...

هر از چند مدتی این کیست ها عفونی میشن و دردناک

نمیدونم حکمتش چیه...دندون خراب یه عالمه دارم پسرم کوچیکه وابسته است نمیتونم برم پی درمان و ....

از خدا میخوام هیچ مادری درد نکشه😔😔😔😔

هر از چند مدتی این کیست ها عفونی میشن و دردناکنمیدونم حکمتش چیه...دندون خراب یه عالمه دارم پسرم کوچی ...

ان شا...عزیزم . بعد اینکه هر چند پسرتون وابسته هم باشه با مادری یا خواهری برید و‌مجبورا پسرتون رو‌هم ببرید و یا بهتره با همسرتون برید و گل پسرتون روهم ببرید . به هر حال اونجا بازم شمارو هر چند از دور هم می‌تونه ببینه. سلامتی شما برا بچه هاتون که کوچیک هم هستن مهمتره. 

ان شا...عزیزم . بعد اینکه هر چند پسرتون وابسته هم باشه با مادری یا خواهری برید و‌مجبورا پسرتون رو‌هم ...

فعلا شرایشو ندارم😔خدا به هممون کمک کنه