2777
2789
نمیدونم عزیزم فقط من انرژی ه ی نفر و نزدیک شما حس کردم از اونجایی ه ک نزدیک ه ممکن ه همین آقایی باشه ...

ممنون ان شاالله 

ایشون افسرده شده؟اخه یه هفته ای هست کلا دردسترس نیستن هدفشون از این کار جلب توجه بود؟ازشون ناراحتم وشاید از لجبازی گفتم تمام و..😕

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تا کی صبررر خسته شدم از بس سرکوفت شدم

بنای این دنیا رو فرکانس و انرژی ه،هر چیزی که میخوای با حس خوب و انرژی بالا درخواست کن و رها کن و واقعا رها کن بذار اون بهترین ه تو مسیرت قرار بگیره صرفا ازدواج کردن و رفتن اهمیت نداره

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
من چی درباره من حست چیه؟

تو توی مسیر خوبی از زندگی هستی،سعی کن رو فرکانس و انرژی بالایی باشی شکرگزاری ،حس خوب،شادی موح بی نظیری از اتفاقات خوب ب سمتت سرازیر میشه از این فرصت خوب استفاده کن

این و ب دست تقدیر نذار منم بهت نمیگم ک تمایل تو ب سمتی بره،برای زندگیت تصمیم بگیر تمام رفتار شوهرت و ...

میشه لطفا جواب منو هم بدین 

کی ازدواج میکنم ؟؟؟چرا هیچی درست پیش نمیره برای من

میشه لطفا جواب منو هم بدین کی ازدواج میکنم ؟؟؟چرا هیچی درست پیش نمیره برای من

چون کلا همه چی و خودت تو هم پیچیدی،خیلی شلوغ کردی ذهنت و ی کم احوالاتت و درست کن همه چی درست میشه