اول تامیتونن هرکعر میکنن بهش برسن..اگه بهشم نرسن یا ار دستش بدن بهش اسیب میمیزنن
چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید. فحاشی .دعوا . مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده. نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده. از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو
چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید. فحاشی .دعوا . مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده. نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده. از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو
استارتر کلی بهت بگم آقایون خیلی محتاط و صبورن عاشق قیافه و اینجور چیزا نمیشن در کل عاشق نمیشن فقط یک ...
درسته
پس چرا اسیب میزنن??
خب برن پی زندگیشون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منظور من تو این بحث توهین به مردا نبودا از لحاظ روانشناسی آقایون عاشق نمیشن کلا به طرفشون که برای ازدواج انتخاب میکنن واقعا احترام هم میزران واقعا هم دوست دارن زندگی کنن ولی ویژگی روانشناسیشون طوری هست محتاط هستن احساسی و سطحی نگر نیستن
زمانی اقایی به زنی آسیب میزنه که فکر کنه اون زن میخواسته اذیتش کنه یا سرکارش بزاره یا ازش سوءتستفاده ...
تروخدا پروفتو بردار
عزیزم اگه برسند هم آسیب میزنن کلا مردها با حسادت وعقده ازدواج میکنن تا اذیت کنن
هعی😂😂😂
[QUOTE=365370794]آقایون اگر واقعا سیریش بشن به خاطر اخلاق و شخصیت اون زن هست نه به خاطر عاشق شدن الانم بعد ۱۶ سال زند ...[/QUOTE منم یه خاستگار سیریش داشتم بهش گفتم ن بدتر شد
فک میکنم فقط میخواست منو بدست بیاره چون فکر میکرد من زن رویاییشم
قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا میخوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤