2777
2789
عنوان

چرا دلمون واسه آدمای بد زندگیمون تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 58 پست
اخخ الهییی دورت بگردم درکت میکنم می‌دونم چی توی دلت میگذره می‌دونم چقدر حالت بدهخدارو به همین اذان ق ...

چقدر قشنگ حرف میزنی :)

میدونی دارم همین فکرها رو میکنم ک بتونم به احساسام غلبه کنم تا حدودی تونیتم فقط دلم براش تنگ میشه  🙂 تو هم همین کارو بکن ولی درکت میکنم ک حتی اگه ۱۰ سال بگذره هم هیییچی فراموش نمیشه ازش .

ولی تو میتونی زندگیو ادامه بدی میتونی پیشرفت کنی بفهمه کیو از دست داده . بهش میفهمونی این فقط تو نیستی ک شخصیت داری منم قویم من از تو خیلی بالاترم چون اولن ادمم من با احساسات کسی بازی نمیکنم و موفقم

ببین طبق تجربه من حرفمو گوش بگیر 

با اون دوستت قطع ارتباط کن و از همه جا بلاکش کن اون اگه دوستت بود هیچوقت با عشقت چت نمی‌کرد و حتی اگه خودتم ازش میخواستی قبول نمی‌کرد اگه خوبیتو میخواست نمیومد حرفای پسرع که دلتو میشکنه رو بهت بگه.

قدم دوم جلوی چشم پسره نباش بازدیدتو ببند هیچ استوری چیزی نزار هیچ جا فعالیت نکن تا جای خالیتو حس کنه و حسرت بخوره.

قدم سوم خواهش میکنم شمارشو پیجشو اینارو از تو گوشیت پاک کن که دیگه چکش نکنی هرموقعه هم وسوسه شدی بری دوباره چکش کنی جلوی خودتو بگیر و نرو 

شاید فکر کنی اون نمیدونه تو چقدر حالت داغون و خرابه ولی اشتباه میکنی همین قدرت ذهن به طرف میفهمونه تو چقدر محتاجشی و همین باعث میشه دورتر بشه ازت . اگه خودت بیخیالش بشی اون میاد سمتت باور کن دارم راست میگم

با هیچکس راجبش حرف نزن بیا درد دلتو به دیوار بگو ولی به رفیقات نگو چون همونا زیرآبتو میزنن

من ضربه خوردم از رفیقام نصف دلیل خراب شدن رابطه ام همین رفیقام بودن 

شاید فکر کنی اینجوری نیست ولی بعدا میفهمی حرفم حقیقته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونم داره با دوستای من چت می‌کنه و حتی با دوستم شوخی های جنسی کرده بود ...من انقدر بدبختم که حتی دوس ...

الهی بگردم میدونم الان ک داری میگی هم داغ دلت تازه میشه 💔 میدونی به من میگفت خیلیییییئ خیلی خیلی اسرار داشت ک دخترا خوب نیستن میتونن راحت فراموش کنن اما پسرا نمیتونن پسرا با یاد عشق تولشون زندگی میکنن. الان خندم میگیره حتی به این حرف فکر کنم . خودش بهم میگفت من اگه یه روزی خدایی نکرده ازت جدا بشم حاضرم تا اخر عمرم با یادت تنهایی زندگی کنم ولی. سراغ هیچکس دیگه ای نمیتونم برم چون من یکبار عشقو تجربه کردمو هیچوقت دیگه عشق اول تکرار نمیشه .

درسته . عشق تکرار نمیشه . ولی مسئله اینه من عشقش نبودمو نیستم ک بخواد با یادم زندگی کنه چند روز بعد از این داستانا ک گذشت برام جایگزین انتخاب کرد . نه یکی .نه دوتا . نه سه تا ‌. خیلیییییی ادمای زیادیو مثل من اسیرو مچل خودش کرد دلشونو شکست   

الان تو شرایطیم که دیدم خوب نیست فکر میکنم همیشه تو ذهنمه همیشه حسرتشو میخورم و در آینده هیچکس مثل ا ...

منم مثل توعم 

فکر مبکنم پسرا دخترو برای استفاده و وقت پر کردنشون و یجور اسباب بازی میبینن یه چیزی ک مثلا احساس ندارع هرکاریش بکنی اصلا اشکالی نداره . 

الهی بگردم میدونم الان ک داری میگی هم داغ دلت تازه میشه 💔 میدونی به من میگفت خیلیییییئ خیلی خیلی اس ...

ببین عزیز من هیچوقت خودتو سرزنش نکن هیچوقت نگو اگه من فلان حرفو نمیزدم اگه من فلان کارو نمی‌کردم این اینجوری نمیشد رابطمون خراب نمیشد.

اون اگه ذاتا آدم خوبی بود حتی اگه باباشم میکشتی حتی اگه دشمن خونیش هم میشدی بعد از جدایی این کارارو نمی‌کرد . آدمی که عاشق باشه همیشه عاشقه چه بعد جدایی چه هرچقدر زمان بگذره

مثل من و تو که الان نمیتونیم هیچکسو جایگزین کنیم و نمیتونیم بدیشونو بخوایم یا با رفیقشون باشیم

شاید توی تقدیر من و تو آدما خوبی سر راهمون قرار بگیرن درسته الان واسمون سخته ولی در آینده پخته تر میشیم یاد میگیریم که چجوری رفتار کنیم ما باید از این آدما درس عبرت بگیریم که توی رابطه بعدیمون موفق باشیم و با منطق عمل کنیم نه با احساسات . 

منم خندم میگیره یه جوری می‌گفت من بعد تو خودکشی میکنم من بعد تو نمیتونم حتی یه دختر دیگه رو نگاه کنم ولی الان میبینم به پشه ماده هم رحم نمیکنه

الان تو شرایطیم که دیدم خوب نیست فکر میکنم همیشه تو ذهنمه همیشه حسرتشو میخورم و در آینده هیچکس مثل ا ...

فکر میکنم هیچقت دیگه نمیتونم برم تو رابطه چون حتی صورت طرف مقبلمو صورت اون میبینم . من تمام اولین هامو باهاش تجربه کردم پس هرچیزی ک تجربه کنم یادش میوفتم . من کسیو دیگه نمیتونم اندازه اون ک اسمش عشق باشه رو دوست داشته

فکر میکنم هیچقت دیگه نمیتونم برم تو رابطه چون حتی صورت طرف مقبلمو صورت اون میبینم . من تمام اولین ها ...

الان اینو میگی ولی به مرور زمان توی رابطه هم میری آدم خوب هم سر راهت قرار میگیره یه جوری باهات رفتار می‌کنه یه خاطره های واقعی قشنگی برات میسازه که میگی خداروشکر اون از زندگیم رفت . فقط اگه میخوای دق نکنی با اون رفیقت قطع ارتباططط کن چون تا وقتی اون هست و باهاش چت می‌کنه و خبرشو برات میاره نمیزاره تو زندگی کنی همش فکرت درگیر‌ پسره میشه

می‌دونم کنجکاوی ولی بیخیال شو

ببین عزیز من هیچوقت خودتو سرزنش نکن هیچوقت نگو اگه من فلان حرفو نمیزدم اگه من فلان کارو نمی‌کردم این ...

من این چند روز فهمیدم این اتفاقا افتاد ک دنیا به من بفهمونه لیاقتت بیشتر از این حرفاس ک بخوای اسیر این ادم بشی . تو عم همینطور . خدا ک بدتو نمیخواد . خدا همیشه بهترین رو برای بندش میخواد اونم تویی ک انقدر زیبا و قشنگ و خالص عاشق میشی خدا میگه چرا پای این ادم اخه ؟ میدونم ناراحت میشه ولی تو آینده نمیخام سختی بکشه نمیخام عمرشو پای ادم اشتباه بزاره ، شاید ازم گله بکنه تو این مدت ولی من دوستش دارم نمیخام بنده من به این خوبی اذیت بشه تا اخر عمر این چند وقتو تحمل کن من به جاهای قشنگی میرسونمت خودت بفهمی چرا اینکارو کردم :) 

من این چند روز فهمیدم این اتفاقا افتاد ک دنیا به من بفهمونه لیاقتت بیشتر از این حرفاس ک بخوای اسیر ا ...

خیلی حرفات به دلم نشست و آرومم کرد🤍

دختری به این خوبی و فهمیده ای که اینارو می‌دونه خودشم باید عمل کنه توکلت به خدا باشه مطمعن باش صدبرابر این حال بدی ها در آینده برات به حال خوب تبدیل میشن 

الان اینو میگی ولی به مرور زمان توی رابطه هم میری آدم خوب هم سر راهت قرار میگیره یه جوری باهات رفتار ...

با همه دوستام ارتباطمو قطع کردم این رو هم بهش گفتم ک تو خودت میدونی اون چجور ادمیه گفت مگه دیوونم من میشناسمش چجور ادمیه بعدشم چرا باید با اکس تو برم تو رابطه ؟ گفتم من کاری ندارم برام مهم نیست هیچ‌چیزی دیگه دارم برا خودت میگم ک مثل من بدبخت نشی چون میدونم چه ادمیه مختو میزنه . گفتم مسئولیتش با خودته من دیگه هیچ ارتباطی باهاش ندارم خیلی وقته 

خیلی حرفات به دلم نشست و آرومم کرد🤍دختری به این خوبی و فهمیده ای که اینارو می‌دونه خودشم باید عمل ک ...

واقعا همینه بیا به مستفلی فکر کن . پاشو برو باشگاه برا روحیت .من برای اینکه فشار روم کم بشه هفته ای ۹ ساعت ورزش میکنم میرم باشگاه . برو دنبال کارو رشتت خودت درامد داشته باش خودت زندگیتو بساز بدون هیچ پسری تا اینکه یه نفر انقدر بخوادت ک التماستو بکنه نه تو  . یکی انقدر دلتنگنت بشه برات بمیره

با همه دوستام ارتباطمو قطع کردم این رو هم بهش گفتم ک تو خودت میدونی اون چجور ادمیه گفت مگه دیوونم من ...

مطمعن باش دروغ میگه خودش مثل سگ دلش میخواد باهاش بره تو رابطه فقط منتظره یکم از قضیه شما بگذره . یا تو از کجا میدونی شاید تا الآنم رفته باشه تو رابطه باهاش . اگه ازش خوشش نمیومد و کرم نداشت اصلا هیچ چتی باهاش نمی‌کرد . بنظر تو دلیل چت کردنشون چیه ؟؟ می‌خوان نماز بخونن یا زیارت عاشورا برگزار کنن؟ خب دوتاشون لاشبن می‌خوان برن تو رابطه 

واست مهم نباشه حرس هم نخور بیشتر از اینم خودتو بی ارزش نکن هرچقدرم با رفیقت صمیمی هستی گور پدرش باهاش قطع ارتباط کن .

مطمعن باش دروغ میگه خودش مثل سگ دلش میخواد باهاش بره تو رابطه فقط منتظره یکم از قضیه شما بگذره . یا ...

با همشون قطع ارتباط کردم اینم چون یه جا درس میخونیم مجبورم ببینمش کلاسای دیگمم ازش جدا کردم یه جا دیگه میرم واقعا از همه چیز خسته تراز اونیم ک بخوام اهمت بدمو غصه بخورم دیگه ادمارو میزارم کنار چون یاد گرفتم هیچکس مهمتر از خودم نیست . تو عم همینطور تو عم ادمارو دیدی دارن کوچیکترین آسیب و خیانتی میزنن بزارشون کنار چون دیگه ذهن و روحت کشش نداره  . یه اکیپ بودیم از یکیشون ک جدا شدیم یه نفر دیگه بود ک خودش رفت . به نفر دیگه بود بزرگترین ضربه زندگیم حتی بدتر از الانو بهم زد ک ببینمش میکشمش واقعی .

اینم آخریه ک الان بیشتر از ۱۰ ساله دوستیم .