2777
2789
عنوان

چرا دلمون واسه آدمای بد زندگیمون تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 58 پست
بالاخره یکی پیدا شد همدرد من باشه

باور کن درکت میکنم . تو بدترین شرایطم . بد ترین کاری ک باهام میتونست بکنه رو کرد. کاری کرد ک بهم بگه برام ارزش نداری . نه تنها با کارش بلکه بهم گفت 🙂

منم دلم میخواد با اینکه ضربه های بدی بهم زده بغلش کنم بگم چقدر دوستش دارمو نمیفهمه دلم میخواد بفهمه ...

منم نمیفهمم ما هر خاطره ای که داشتیم دونفره بوده چرا دردش برای ما میمونه سختیش برای ما میمونه ولی اونا بیخیال میتونن به زندگیشون ادامه بدن و با یه نفر جدید باشن؟

بابا یعنی یه ذره احساس ندارن یه ذره دلشون تنگ نمیشه یاد خاطرات نمیوفتن

من حالم از خودم بهم میخوره که انقدر بی ارزشم بعد این همه کاراش بازم ذره ای از حسم بهش کم نشده بازم عزیزه برام 

دلم میخواد مخمو متلاشی کنم که دیگه بهش فکر نکنم

یا آلزایمری چیزی بگیرم فراموشش کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی منم کسیو ندارم درکم کنه باهام حرف بزنه همه میگن خاک تو سرت همچین آدمی دیونه اس نرمال نیست چجوری ...

هنوز وقتی عکسشو میبینم دلم میلرزه . وقتی نگاش میکنم میگم مگه میشه دوستم نداشته باشی ؟ باور نمیکنم . چطور انقدر کارای قشنگ انجام میدادی؟ چطور همیشه خوشحالم میکردی ؟ هرچند همون موقع داشت ازم استفاده میکرد سیاست میزاشت منو تو دستش گرفته بود . ولی برده شدن هم برام قشنگ بود 🙂💔

باور کن درکت میکنم . تو بدترین شرایطم . بد ترین کاری ک باهام میتونست بکنه رو کرد. کاری کرد ک بهم بگه ...

منم درکت میکنم ‌همین بلا سرم اومده شاید باورت نشه ولی بدتر از تو سر من اومده نه تنها خیانت با دختر بلکه خیانت ج ن س ی هم با یه پسر بهم کرد🙂من فیلم رابطه اشو با یه پسر  تو گوشیش دیدم باورت میشه؟

من چه زجرایی کشیدم که اگه تعریف کنم تا فردا صبح طول می‌کشه

تاپیک هاتو خوندم قضیه اتم فهمیدم تو هنوز جا برای جبران داری می‌دونم سخته فراموشش کنی ولی تحت هیچ شرایطی کار احمقانه ای نکن یا بهش برنگرد... تحمل کن این گریه ها و حال خرابی ها هم میگذره و عادی میشه واست

خوبه که همینجا تموم کردین و بیشتر طول نکشید و ضربه شدیدتری نخوردی

هنوز وقتی عکسشو میبینم دلم میلرزه . وقتی نگاش میکنم میگم مگه میشه دوستم نداشته باشی ؟ باور نمیکنم . ...

منممم همینطور 🙂

سادگی از ما بود که فکر میکردیم کاراشون واقعیه

من فکر میکردم این بعد من نمیتونه زندگی کنه نمیتونه حتی اسم یه دختر دیگه رو هم بیاره

ولی خیلی ریلکس و قشنگ داره به زندگیش ادامه میده با دخترای دیگه

هنوز باورم نمیشه چطوری اینجوری شد؟

منم نمیفهمم ما هر خاطره ای که داشتیم دونفره بوده چرا دردش برای ما میمونه سختیش برای ما میمونه ولی او ...

تو ذهنم خودتو حرفاتو بغل کردم .

بخدا هییییچکس نمیفهمه من چمه . هیچکس درک نمیکنه .

چون اکثرا بعد از متنفر شدن حالشون از طرف بهم میخوره متنفر میشن واقعی قیدشو میزنن . ولی من نمیتونم چون میگم ادمی ک عاشق بشه دوست داشتن طرف براش ارادی نیست نمیتونه براش تصمیم بگیره ک چقدر دوستش داشته باشه حتی اگه بزرگترین بلاهارو سرش بیاره باز نمیتونه خودش بگه دیگه دوستش ندارم محاله . هیچوقت عشق واقعی اینجوری نیست .

اینجوریه ک از خودت بدت میاد ک هنوز دوستش دار چون داری میبینی هرررر روز بدبخت تر میشی بخاطرش چون اون حسش مثل تو نیست اون هرگز اندازه تو دوستت نداره صدشو برات نمیزاره

تو ذهنم خودتو حرفاتو بغل کردم .بخدا هییییچکس نمیفهمه من چمه . هیچکس درک نمیکنه .چون اکثرا بعد از متن ...

واییی دختر تو چرا انقدر شبیه منی؟؟ حرفای دلمو داری میزنی بخدا تورو خدا فرستاد حداقل دلم یکم خوش شد تنها نیستم توی این مورد

بقیه دخترا وقتی طرف خیانت می‌کنه یا جدا میشن سریع از طرف متنفر میشن و به زندگیشون ادامه میدن عین خیالشونم نیست حتی رفیقای خودم اینجورین واسه همین منو درک نمیکنن هیچکس نمی‌فهمه من چی میگم عشق واقعی همینه از خودت متنفر میشی ولی از اون متنفر نمیشی شاید زبونی بگی ازش بدم میاد ولی دروغه توی دلت عاشقشی و براش میمیری هر بلایی سرت میاره هر حرفی میزنه باخاک یکسانت می‌کنه ولی فوقش یکی دو روز ناراحت بشی به دل بگیری دوباره میری چکش میکنی دوباره دلت تنگ میشه🙂💔آخه کی می‌فهمه اون چه بلاهایی سرمن اورد 

منم درکت میکنم ‌همین بلا سرم اومده شاید باورت نشه ولی بدتر از تو سر من اومده نه تنها خیانت با دختر ب ...

الهی بمیرم برا دلت دختر 🙂💔

ولی میفهمم ک دوستش داری . دووم بیار همه چیز درست میشه باور کن . ولی من یه چیزیو یاد گرفتم پسر رو باید رها کنی باور کن . فک کردی چرا خدا میگه پسر  مسئولیت تشکیل خانواده رو داره ؟؟ چون پسر. اگه واقعا بخوادت شاید سخت ولی هیچوقت رهات نمیکنه . هر سنگی جلو پاش بندازی نمیخوره زمین . هرررطور باشه بهت میرسه دنیارو میزاره پشت سرش بخاطرت . دیدم ک میگم باور کن . توعم یکم ولش کن ببین چه میکنه ادمیو ک بخواد بره هی نگهش داری زوری عین ماهی از دستت لیز میخوره . اگه نخوان باید بشینیم زمان بگذره گریه هامونو بکنیم خودمونو بسازیم تا اتیشش یکم خنک بشه ولی هیچوقت فراموش نمیشه جای زخمش نمیره . تو هم برو به سمت پیشرفتت

اولش بود تازه 🙂

هنوز داره کاری میکنه ک بگه من فقط میخاستم ازت استفاده کنم هیچقت دوستت نداشتم . 

منممم همینطور 🙂سادگی از ما بود که فکر میکردیم کاراشون واقعیهمن فکر میکردم این بعد من نمیتونه زندگی ...

دددددقیقا برا منم همینه الان داره با دخترای دیگه ادامه میده زندگیشو اونم نه دوسه تا خودش میگه من الان دورم پره دختره ک حتی حاصرن ازشون استفاده کنم .

جالبه ! منت همون محبتایی ک داشت بهم پس میدادو میزاره ک ولی من نسبت به اینا واقعا میخواستمت

دددددقیقا برا منم همینه الان داره با دخترای دیگه ادامه میده زندگیشو اونم نه دوسه تا خودش میگه من الا ...

وایییییی چقدر شرایطمون مثل همدیگه اس

اونم می‌گفت دخترای زیادی دورمه و همشون هم سرپا حاضرن ازشون استفاده کنم ولی من تا الان توروخواستم ولی اشتباه کردم و می‌خوام با همینا باشم بهم خوش بگذره حتی واسه این کاراش و خیانتظ منو مقصر کرد طوری رفتار کرد که انگار من باعث شدم این بره سمت خیانت

منت می‌داشت که من با تو خوب بودم و فلان.

دردش اینجاس با اینکه من فهمیدم با دخترای دیگه هست نمی‌گفت ببخشید یا معذرت خواهی نکرد هیچ تلاشی برای رابطمون نکرد خیلی هم ریلکس گفت می‌خوام همینجوری ادامه بدم 

واییی دختر تو چرا انقدر شبیه منی؟؟ حرفای دلمو داری میزنی بخدا تورو خدا فرستاد حداقل دلم یکم خوش شد ت ...

نمیدونم چطور خدا تورو فرستاد برام ک بگه تنها نیستی دلم یکم اروم شد داشتم جون میدادم انقدر گریه کردم چون عکس پروفایلشو فقط دیدمو دلم براش تنگ شد خیلیییییییییی زیاد .

ولی مشکل میدونی چیه .؟؟ اون هرروز داره شاداب تر میشه صورتش دیگه بخاطر عصبی بودنش جوش نمیزنه . خیلی خوشحال تره .

فرق اون اینه ک اون حالش بهتره اما من له شدم .

دقیقا دخترای دیگه خیلیییی راحت میزارن کنار چون عاشق نیستن و عشقشون واقعی نیست یا مغزشون میتونه به جای دلشون تصمیم بگیره .وقتایی ک به اوج اسیب میرسم با خودم میگم خوشبحالشون ازت ۱۰ هیچ جلوترن تو چی ؟ فقط گریه نصیبت شد

وایییییی چقدر شرایطمون مثل همدیگه اساونم می‌گفت دخترای زیادی دورمه و همشون هم سرپا حاضرن ازشون استفا ...

من بخاطرش حتی یه ادم دیگه شدم . هرکسی ک منو میشناسه بهم میگفت تو چرا یکی دیگه شدی چرا اینجوری ؟ چرا انقدر سرد شدی ؟ 

وایییییی چقدر شرایطمون مثل همدیگه اساونم می‌گفت دخترای زیادی دورمه و همشون هم سرپا حاضرن ازشون استفا ...

نمیدونم چرا دارم میگم ولی یهو بوی تنش رو حس کردم یه بویی داره پوستش با هیچی نمیشه عوض کرد💔