2777
2789
قاتل بروسلی !!

🛑 قاتل بروس‌لی پس از نیم قرن بالاخره شناسایی شد!

محققان:

🔹ما فکر می‌کنیم ناتوانی کلیه‌ها در دفع آب اضافی باعث مرگ بروس لی شد.

🔹اگر مصرف بیش از حد آب با دفع مناسب از طریق ادرار جبران نشود، این وضعیت ممکن است به هیپوناترمی، ورم مغزی و مرگ در عرض چند ساعت منجر شود که با روند زمانی مرگ لی همخوانی دارد.

🔹برس‌لی به جمله معروفش «مثل آب باش، دوست من» شناخته می‌شود اما به نظر می‌رسد که آب اضافی در نهایت باعث مرگ او شد.

➖➖➖➖➖➖➖➖

#کانون اخبار مهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی تو همین سایت میگفت بچه جاریش یه دختر بسیار مهربون و درسخون و خجالتی و مذهبی بوده و تا حالا خونه تنها نمونده بوده. یه شب خانوادش میرن عروسی و این دختر برای اولین خونه تنها میمونه که درس بخونه. بنده خدا از ترسش هی زنگ میزده مامانش که خیالش راحت بشه. تا اینکه اخر شب خانوادش برمیگردن و میبینن دخترشون رو کشتن (فکر کنم دار زده بودنش) و دختره هم لباس تو خونه تنش بوده یعنی قاتل یا یه خانم بوده یا محرم بوده. در هر صورت اشنا بوده که میدونسته دختره تنهاس. همه دوربین هارو چک میکنن ولی هیچ وقت قاتل پیدا نمیشه 

موهای تنم سیخ شد خدا بگم چیکارتون نکنه نصفه شبی

تو شهرمون تو فضای مجازی دوتا دختر باهم دعواشون میشه قرار دعوا میذارن. یکی ۱۷ ساله اون یکی ۱۶ ساله

بعد دختر بزرگتره با دوتا رفیقش میریزن سر دختره، اون دوتا میگیرنش اینم چاقو در میاره فرو می‌کنه تو شکم دختره

سر چند خط حرف تو فضای مجازی دختره رو کشتن

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

مال حدود دو ماه قبل هست 

دم مغازمون یه پسر رو اول با تیر زده بودن بعد با چاقو و قمه 

یک ماه قبل فهمیدم پسر همسایه ی دیوار ب دیوارمون بوده

لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔