2777
2789
عنوان

یه سوال زشت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فکر میکنم منم سندروم دارم خیلی ناراحتم🥺

ناراحتی نداره گلم...البته خود این سندرم باعث افسردگی و افکار منفی و ناامیدی میشه که باید سعی کنی خودتو شاد کنی چون بدتر میزنه به معدن و دستگاه گوارشت...ببین خودتو مشغول کن برو باشگاه..و بهش فکر نکن باهاش غلبه کن خوب میشی

ناراحتی نداره گلم...البته خود این سندرم باعث افسردگی و افکار منفی و ناامیدی میشه که باید سعی کنی خود ...

دقیقا وقتی سرگرمم مشکل معده ندارم، من کلا زیاد فکر نمیکنم چون قبلا وسواس فکری داشتم و روانپزشکم رفتم، الان کمی خوب شدم 

میرقصم میرم پیاده روی 

این وسواس افتاده به جونم که نکنه معدم خدای نکرده مشکل بدی داشته باشه  

آزمایش دادی،?؟؟؟دکتر رفتی؟؟؟

آزمایش خون و مدفوع دادم، پیش دوتا متخصص رفتم 

فقط تنها چیزی که بود هلیکوباکتری بود که قرص دادن خوب شدم، مردم تا خوب شدم ولی خوب شدم، بعدشم دیگه دکتر نرفتم ولی مدام آزمایش مدفوع میدم 

تا یک ماه قبل که قرص خوردم و باز حساس شد 

رفتم دکتر یه قرص داد خوب شدم کلنیوم پوکساید سی داد 

چند تا عادت هستن که معده و روده رو قوی میکنه

یکیش خوردن آویشن چه توی غذا و چه وسط غذا  یک کوچولو بخور

نوشیدنی وسط غذاتو حذف کن

سعی کن عرق بیدمشک قبل خواب بخوری

بعد غذا های گوشتی تا یک ساعت آب نخور حتی آب ولرم

غذای پخته رو با غذای خام ترکیب نکن  

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸

خب ببین آزمایش دادی خداروشکر خوب بوده....پس من بهت میگم هیچی نیست...بد به دلت راه نده عزیزم...معدت سرده...متاسفانه این مشکلات تو زمستون بیشتره....اعصاب و فکر زیاد و استرس معده رو بدتر می‌کنه..بی خیال باش...خودش خوب میشه..قول میدم بهت...منم شوهرم درگیره باهاش همین قرص رو دکتر بهش داده...قرص کلیندیوم سی 

عاشق آویشنم، حتما همین کار میکنم

برای اعصابت هم اگر تونستی حتماً  شربت گلاب و زعفران و شکر سرخ یا شیره انگور بخور اگر البته در اقدام برای نی نی دار شدن نیستی

ترجیحاً صبح زود بیدار بشو و بزار بدنت نور طلوع آفتاب رو ببینه این خیلی تاثیر برای آرامش داره

ببخشیدا تو پیام بالایی دیدم گفتم اینم بهتون بگم 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸
خب ببین آزمایش دادی خداروشکر خوب بوده....پس من بهت میگم هیچی نیست...بد به دلت راه نده عزیزم...معدت س ...

حقیقت اینه که من وسواس فکری دارم 

میگم نکنه خدای نکرده مریضی بد دارم 

ولی دکتر منو نفرستاده آندوسکوپی و… 

این نگرانم کرده اگر نه بشه 

اصلا کلا میشینم تو سرویس، مهم نیست 

اینکه خدای نکرده همش وصل میکنم به سرطان 

دکترا هم هیچ کدومشون منو نفرستادن آندوسکوپی 

گفتم خب از آزمایش مدفوع و خون که نمیشع اون مریضی لعنتی تشخیص داد، وای خدایا دیوانه شدم باز