2777
2789

وقتی پسری روانتخاب میکنین برایه عمر زندگی حالادوس پسر نامزد پارتنر هرچی..پسروولش ب خانوادش نگاه کنین قرارنیس باپسره ازدواج کنین قراره باخونوادش ازدواج کنین ...گذشته پسر خونوادش خیلیییی مهمه فک نکنین پسروقاپیدین رف

زهرمار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اگه بچه نداری و یا حتی مجردی از الان برای تربیت بچه ات اقدام کن

یه مشاور کودک خارجیه اسمشو یادم نیس میگفت برای تربیت فرزند حداقل باید ۱۰سال قبل تولد تربیتش رو شروع کرد.  یعنی باید خودتو بسازی تا بتونی بهترین الگو براش باشی

نه نرفتم مشکل از همسرمه که نمیاد مشاور من خیلی سعی میکنم درست رفتار کنم اما اون…مثلا امشب گفت پیش دو ...

حق داری ناراحت باشی. شرایطت سخته

ولی وقتی همسرت پیش مشاور نمیاد خودت برو تا بهت راهکار بده‌ . قرار نیست که همیشه اونیکه مشکل داره بره مشاوره. 

هیچ وقت با کسی که اهل زندگی نیست ازدواج نکن. یه پسر وقتی سیگار و.. میکشه یا چیزی می خوره تا آخر عمرش حتی اگر بهت قول بده ترک نمیکنه.. نه تنها به خودش آسیب میزنه روح و روان شما هم بهم میرزه،... اینجور پسرا و میگن اهل دل.. کسی که اهل این چیزا باشه.. با رفیقای زیادی میگرده. ممکنه شبا تا صبح خونه نیاد.. کلا آدم بشو نیستن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله