2777
2789
عنوان

دوس دارید بعد مرگ همه چی تموم بشه یا برید بهشت جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 35 پست
از کجا اینقدر مطمئنی؟؟؟؟من تا خودم نرم اون دنیا و نبینم نمیتونم اصلا باور کنم

اون دنیا بر اصل تجربه نیست.بعد هم ذهن انسان محدود هست که بتونه بهش فکر کنه.مثلا تو بخوای فکر کنی که ما به وجود اومدیم نعوذ بالله چطور خدا به وجود اومده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همین میگم تا خودم نبینم اعتماد نمیکنم

شما روحت قبلا در عالمی بوده به نام عالم ذر.بعد در این جسم قرار داده شده.آیا اینو میدونستی؟

اصلا به زمانی برگردیم که در داخل رحم مادرت زندگی میکردی.قلبت ۵۴ میلیون بار میتپیده،در حدود اون نه ماه،آیا فهمیدی،اونجا زندگی کردی چرا چیزی یادت نیست؟ 

شما روحت قبلا در عالمی بوده به نام عالم ذر.بعد در این جسم قرار داده شده.آیا اینو میدونستی؟اصلا به زم ...

عالم ذر هم مثل آخرت فقط شنیده شده و مشخص نیست واقعا حقیقت داره یا نه ولی اینکه ۹ ماه تو شکم مادر بودیم دلیل نمیشه اون دنیایی هم باشه چون حیوانات هم همین روند رو دارن 

در هر صورت خود من امیدوارم باشه همچین چیزی چون واقعا اگه نباشه کسایی که مثل من به کسی بدی نکردن خیلی متضرر میشن