2777
2789
اصلا به دلم نمیشینه نمیدونم چجوری توضیح بدم

به دلت نمیشینه کات کن سریع

خودتو بدبخت تر از قبل نکن 

مامان من الان ۶۰ سالشه همینجور ازدواج کرده 

وای زندگیش از جهنمم جهنم تر شد تا همین سر پیری حتی

این بار دومه… ی بارم تو عقد جدا شدم… واقعا دیگه روم نمیشه بگم ب خانوادم….

شما وقتی هنوز بچه ای و اونقدی نمیفهمی ک بتونی تصمیم بگیری چرا ازدواج میکنی یکی دیگرم اذیت کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما وقتی هنوز بچه ای و اونقدی نمیفهمی ک بتونی تصمیم بگیری چرا ازدواج میکنی یکی دیگرم اذیت کنی

الان حالت خوب میشه اینجوری ب من بگی؟ من خودم اوکی نیستم اصن حالا کاریه که شده دیگه

الان حالت خوب میشه اینجوری ب من بگی؟ من خودم اوکی نیستم اصن حالا کاریه که شده دیگه

نه منتها دومین باره این قضیه و میبینم و مثل اینکه تو دومین بارشم خانوما اصن براشون مهم نبوده 

چجوری بود مامانت؟

خوووشگگگگل خانواده دار کم سن

پدربزرگ احمقم بدون اینکه مامانم پسره رو ببینه ، دخترو داده بود اونا شیرینی خورده بودن بعد مامان بیچارم بابامو دیده بود از همون اول خوشش نیومده بود

بعد گفته بود من اینو نمیخوام 

گفته بودن نه نمیشه آبرومون تو روستا میره بهم بزنیم 

خلاصه بیچاره شد دیگه

بعدش گفتن طلاق حق نداری بگیری

باید بچه بیاری و...کلا سوزوندن مادرمو

نه منتها دومین باره این قضیه و میبینم و مثل اینکه تو دومین بارشم خانوما اصن براشون مهم نبوده

من روز قبل بله برونم گفتم به خودش بیا بهم بزنیم منتها هم خودش اصرار کرد هم مامانم… فعلا ک عقد نکردم… اگه ببینم هیچ جوره ب دلم نمیشینه ازدواج نمیکنم قطعا به مامانمم گفتم

عزیزم🥲 چقد سخت

آره الان مامانم انقدر غصه خورده بیماری خود ایمن سخت گرفته که همش از استرس و اعصابه

تمام جوونیش رابطه اینا نداشتن 

کلا زندگی سگی 

چون خوشش نمیومده همه چی بابام براش سم بوده 

خودش الان میگه باید برخلاف نظر خانوادم طلاق میگرفتم هم خودمو خوشبخت میکردم هم پدرتو 

میگه من باعث بدبختی پدرتم شدم ....من باید میرفتم 

خلاصه نکن این کارو

طرف فقییییر باشه اما به دلت بشینه بااون به گنج قارون میرسی

لما اگر طرف شاه باشه خوشت نیاد ازش باهمون آدم به خاک سیاه میشینید هرررردو  

اصلا به دلم نمیشینه نمیدونم چجوری توضیح بدم

خب چرا این آدمو قبول کردی اصلا وقتی حتی به دلت هم نمیشینه

بعدا اعتماد به نفس و زندگی اون آدم رو نابود میکنی که

اونم حق داره دوست داشته بشه

اگه الان دلنشین نیس برات بعیده که بعدا دلنشین بشه

لطفا زودتر تکلیف رابطه‌تون رو مشخص کن

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️