2777
2789
عنوان

اتفاقای ماورایی برام میوفته کمکم کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک سری چیزهایی که دارم مینویسم برات ببین کدوم راحتتری اجرا کن 

🧞‍♂برای فک سحر🧞‍♀

📌

🗓 که متوجه تغییر طعم آب خواهد شد و این خواندن سوره ها را هر جمعه تکرار کند

♨️ تا طعم اب که مینوشد شیرین شود که دلیل از بین رفتن سحر میباشد به اذن خدا

فعلا امضا ندارم

🧞فایده برای در امان ماندن از جن و سحر🧞‍♀

📜(عوذ بعزه الله و قدرته من شر ما احد اعوذ بکلمات الله التامات من غضبه و عقابه و شر عباده و من همزات الشیاطین و ان یحضرون اعوذ بوجه الله الکریم من شر ما ینزل من السما و ما یعرج فیها و من شر طوارق اللیل و النهار الا طارق بطرق بخیر یا رحمن اعوذ بالله من الشیطان الغوی اعوذ بالله الماجد من کل حاسد اعوذ بالله المنان من غاوی و فتان اعوذ بالله الواحد القهار من کل جبار اعوذ بالله الکبیر من السلطان و الوزیر اعوذ بالله المجید من الاحرار و العبید اعوذ بالله الودود من الحاسد و المحسود اعوذ بالله الشاکر من کل ماکر اعوذ بالله الرحمن من کل ثعبان اعوذ بالله الغفار من شر الفجار اعوذ بالله الرحمن الرحیم من الشیطان الرجیم و صلی الله علی سیدنا محمد و اله و صحبه و سلم تسلیما . اسال الله عزوجل النفع التام و الصلاه و السلام علی بدر التمام سیدنا محمد صلی الله علیه و سلم البطل الهمام والسلام

فعلا امضا ندارم
ممنونم عزیزمفقط اینکه چرا وقتی خونه نیستم ایینه هارو بپوشونمو اینکه تو اتاق خوابم ۳ تا ایینه هست

گفتم که از فضای خالی خوششون میاد

و آینه ها خیلی این فضا رو براشون فراهم میکنن

انگار میتونن برن داخل فضای توی آینه 

وای خدا سه تا فقط اتاق خوابت

بندازشون بیرون به نظرم

بعد میگی بیشتر موقع خواب! چون همونجا سه تا چیز واسشون گذاشتی

اصلا میگن به صورت عادی هم اگه مثلا مسافرت میخواین برین و هیچ برخوردی هم با ماوراییا نداشتین؛ همینکه چند روز خونه نیستین آینه ها رو با پارچه ای چیزی بپوشونین

آینه ها دروازه ان 

محل رفت و آمدشونن

فضای خالی توی آینه دوست داشتنی شونه

برای شما که تجربه داری باهاشون واجب تره که آینه رو دور کنی از خودت

یا حتی تایمی که بیرون میری سرکار بپوشونیشون

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️